totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Cristina Navarrete (Aúna): "Valorem a iWith.org més com un soci estratègic que com un proveedor de serveis"


Aúna ha renovat i modernitzat el disseny de la seva pàgina web. El projecte en xarxa que dóna suport a iniciatives d’innovació social confia en Abore Cadí per adaptar-se a les seves noves necessitats. En aquesta entrevista, Cristina Navarrete, directora de Projectes d’Aúna, ens explica com ha sigut treballar amb nosaltres.

Aúna ha renovat i modernitzat el disseny de la seva pàgina web, que ara és molt més accessible, visual, intuitiu i navegable. Per fer-ho, ha confiat en la Plataforma de Serveis Internet Abcore Cadí per gestionar la seva comunicació web i, entre altres coses, ha habilitat un servei rMail per permetre la gestió dels seus correus electrònics, butlletins massius i newsletters. El projecte Aúna ajuda a iniciatives amb finalitat social a potenciar la seva missió a través del coneixement i la innovació social. Cristina Navarrete, directora de Projectes d'Aúna, ens explica en una breu entrevista com ha sigut treballar amb iWith.org.

1. Com ens vas conèixer i com es va desenvolupar el vincle a la sessió d’assessorament?
Vam conèixer iWith.org a través d’Internet, buscant oportunitats de projectes per Aúna. La sessió d’assessorament va ser via Skype i en general vam sentir molta connexió amb l’equip i molta disposició per part de l’organització per entendre el nostre projecte i les nostres necessitats.

2. Quines accions s’han realitzat per dur a terme el projecte amb Aúna?
Després de la sessió d’assessorament via Skype vam rebre una proposta més detallada per e-mail, que incloïa el desenvolupament de la web. Vam tenir una altra sessió per Skype per veure els detalls de la proposta, que finalment va ser adaptada a les nostres possibilitats. Per al desenvolupament de la web s’han mantingut varies sessions via Skype, intercanvi d’e-mails i formació per a l’ús de la Plataforma Abcore Cadí.

3. Vau trobar dificultats en la implementació del projecte?
Algunes, sobretot en allò relacionat amb el compliment de terminis i disseny de la web.

4. De què manera va ser útil la formació?
Va ser molt útil, encara que després vam haver de reforçar-la amb alguna consulta adicional.

5. Quin va ser el grau de satisfacció d’Aúna amb el resultat final?
Estem contentes!

6. Com valoreu l’acompanyament i el suport d’iWith.org?
L’acompanyament ha sigut bo, sempre ha existit bona disposició per part d’iWith, encara que algunes vegades ens hagués agradat ser una mica més àgils.

7. Recomanaríeu treballar amb nosaltres? Per què?
Sí, perquè més enllà de la creació de la web hem sentit que hi han hagut ganes de treballar en més projectes conjunts, per tant valorem a iWith.org més com un soci estratègic que com un proveedor de serveis.


                                               
Cristina Navarrete, directora de Projectes d'Aúna. Font: Aúna

28/06/2017
Rubén Escobar
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss