totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Obrim la Convocatòria d'Ajudes per a Projectes Web d'Esport!


L'objectiu de la convocatòria és crear una pàgina web moderna, de disseny i identificativa per a una organització del món de l'esport. La voluntat del programa és ajudar a les organitzacions d'aquest àmbit a aprofitar les oportunitats que ofereix Internet.

La Fundació iWith.org ha obert la "Convocatòria d'ajudes per a projectes web d'organitzacions de l'àmbit de l'esport" amb l'objectiu de crear una pàgina web moderna, de disseny i identificativa per a una organització del món de l'esport. La voluntat del programa és ajudar a les organitzacions d'aquest àmbit a aprofitar les oportunitats que ofereix Internet, per crear el món en el qual ens agradaria viure, amb un projecte finançat per l'esportista Oriol Gaspa. 

Entre les entitats que poden sol·licitar el programa figuren associacions esportives, federacions, fundacions, clubs, equips, penyes, etc. 

Les bases de la convocatòria són les següents:

Quin és l'objectiu?
Ajudar a les organitzacions de l'àmbit esportiu a aprofitar les oportunitats que ofereix Internet, especialment a l'entorn de la comunicació web. 

Com serà el procés i que reben els sol·licitants?
  • Primera fase:  es farà una sessió d'assessorament personalitzada per la Fundació iWith.org amb cada sol·licitud seleccionada. S'analitzarà en una primera trobada les necessitats de cada organització i es valoraran les millors alternatives per dissenyar la pàgina web. 
    Segona fase: es presentarà un document de recomanacions i propostes. 
    Tercera fase: el Comitè de Beques d'iWith.org seleccionarà un dels projectes que rebi assessorament per dissenyar-li la web a través de la Convocatòria d'Ajudes. 
Què rep a més el projecte guanyador?
La realització de la pàgina web inclou: allotjament i programació web amb Abcore Cadí, llibertat de disseny sobre plantilles Responsive, formació i eines de comunicació web com newsleetters, esdeveniments o servei de notícies de premsa i a més, també inclou suport. El projecte seleccionat rebrà el suport sense cap cost fins l'any 2021.

Per a més informació sobre la resolució i el calendari de la convocatòria, pots accedir al següent enllaç
Per sol·licitar l'ajuda, ho pots fer a través del següent formulari

                              

Més, sobre...: beca , ajudes , assessorament , internet , ong , esport
04/07/2017
Rubén Escobar
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss