totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Nieves de León: "Estem molt contentes perquè la nova web reflecteix el que volem mostrar de la marca"


La marca de complements de moda i de la llar que dóna feina a dones en risc d'exclusió social estrena nova botiga virtual amb Prestashop i té una nova web adaptada i operativa tant a portàtils, tablets com a telèfons mòbils. 

Dona Kolors ja té nova botiga virtual on pot oferir els seus complements de moda i de la llar a través de la compra online. La marca, que dóna feina a dones en risc d'exclusió social, ha confiat en iWith.org per desenvolupar la seva botiga virtual  integrada en el software Prestashop, ideal per a la creació i gestió de l'e-commerce. De la mateixa manera, conjuntament amb el desenvolupament i el disseny de la botiga, s'ha elaborat la pàgina web de l'organització fidel a la seva identitat corporativa. Així doncs, la pàgina compta ara amb un menú intuïtiu i una sèrie de submenús amb diferents temàtiques. 

D'aquesta manera, Dona Kolors es modernitza i fa créixer un projecte que, sense afany de lucre, destina els beneficis a formació en costura i autoocupació de les dones amb les quals treballa. Els accessoris de la marca, a més, estan produïts de manera ètica. Nieves de León, directora de El Lloc de la Dona, ens explica com ha sigut el procés de treball. 

1. Com ens vau conèixer i com es va desenvolupar el vincle a la sessió d'assessorament?
Us vam conèixer per algú que us va recomanar, però en aquest moment no recordo de qui era. Ens vam posar en contacte amb vosaltres i aviat ens vau donar resposta a la nostra demana. Ens vau convocar a una reunió de coneixement mutu i després es va donar inici al projecte i a la feina. A nosaltres ens va agradar molt que la implicació fos per ambdues parts, és a dir, nosaltres treballàvem en la part informàtica sota l'assessorament d'iWith.  

2. Quines accions s'han realitzat per dur a terme la botiga virtual de Dona Kolors?
S'ha realitzat un estudi de la web i s'ha canviat el disseny per fer-lo més atractiu i més fàcil per al client. També s'ha facilitat formació als professionals de Dona Kolors perquè es desenvolupessin les activitats previstes.  

3. Vau trobar dificultats en la implementació del projecte?
Les úniques dificultats han vingut pel nostre nivell de feina, però iWith s'ha adaptat al nostre ritme de dedicació al projecte. 

4. De quina manera va ser útil la formació?
Per a nosaltres la formació és molt important. En els projectes socials normalment es dedica poc temps a la comunicació i algú que ens orienti i ens ajudi a tenir present els temes de comunicació i imatge és fonamental. 

5. Quin és el grau de satisfacció de Dona Kolors amb la botiga? 
Estem molt contentes perquè la nova web reflecteix el que volem mostrar de la marca. És atractiva i creiem que les persones que entrin podran trobar fàcilment el que busquin. És accessible tant la informació dels productes de la marca Dona Kolors, com el projecte social que hi ha al darrere. 

6. Com valoreu l'acompanyament i el suport d'iWith.org?
El valorem molt positiu, ja que són persones professionals que s'adapten al teu ritme i a les possibilitats del projecte. 

7. Recomanaríeu treballar amb nosaltres? Per què? 
Sí, per descomptat, per la professionalitat i per la vostra visió de la comunicació digital. Però sobretot pel tracte humà i proper.


                 

25/07/2017
Rubén Escobar
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss