totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Participa en l'Enquesta Global sobre Tecnologia d'ONG 2017!


L’informe, realitzat per Nonprofit Tech For Good amb el partenariat d'iWith.org, és un estudi innovador que pretén descobrir l’ús que les ONG del món fan d’Internet per captar fons i nous col·laboradors. 

L'Enquesta Global sobre Tecnologia d'ONG 2017 és una investigació global publicada en àrab, anglès, francès, portuguès i castellà que té com a objectiu comprendre millor com les entitats utilitzen la tecnologia per fer captació de fons i nous col·laboradors. Realitzada pel Nonprofit Tech for Good i patrocinada pel Public Interest Registry, l'enquesta és un estudi innovador que pretén descobrir a través de quins mitjans realitzen la captació de fons, quin ús li donen a l'eina de correu electrònic o quina és la seva presència a les xarxes socials

En l'edició del 2017, iWith.org ha signat un conveni de col·laboració per a la realització i difusió de l'enquesta amb ONGs de Romania, Hongria, Espanya, Bulgària, Grècia i Polònia. El 29 de gener del 2018 es publicarà la tercera edició de l'informe. La investigació, malgrat tot, ja s'ha realitzat durant anys anteriors i, en concret, l'any passat va recollir les respostes de 4.908 entitats de 153 països diferents. Entre les conclusions de l'informe destacaven que el 92% de les entitats de tot el món tenien una pàgina web i el 67% acceptaven donacions en línia. 

Per la seva banda, iWith.org sempre ha tingut vocació investigadora. Mostra d'això és l'enquesta "La Solidaritat i jo" realitzada l'any 2011 que va preguntar a més de 2500 usuaris a Espanya sobre les seves preferències per donar a Internet. 

L'any 2018, iWith.org realitzarà el projecte TURN ONline per disseminar pràctiques i eines de transformació digital i activisme online amb la col·laboració d'ONGs de Romania, Hongria, Espanya, Bulgària, Grècia i Polònia. Els països partners també podran ajudar en l'elaboració de la mateixa investigació i els resultats seran útils per preparar les sessions del projecte d'iWith.org. 

L'enquesta és 100% anònima i no es realitzaran preguntes que revelin informació personal o identificable. Per poder participar, pots fer clic en el següent enllaç


                                         

29/08/2017
Rubén Escobar
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss