totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

El web de la Convocatòria Esport ha sigut atorgat a CozUare!


El Comitè de Beques d'iWith.org va seleccionar a 10 entitats per realitzar sessions d'assessorament entre totes les propostes. El programa d'ajudes posa a disposició de CozUare el web i suport fins l'any 2021. 

CozUare, una organització que assisteix al desenvolupament de la societat civil amb la motivació i empoderament de les dones a través de l'esport, ha sigut seleccionada per desenvolupar el seu web amb iWith.org gràcies a la Convocatòria d'Ajudes per a Projectes Web d'Esport. Així doncs, avui dia 20 de setembre de 2017 el Comitè de Beques ha près la seva decisió entre altres 9 entitats de l'àmbit de l'esport que també van ser seleccionades i aprovades per tenir les primeres sessions d'assessorament i conèixer millor els seus projectes. Les entitats seleccionades han estat l'Associació Sportsa, Sport2live, Maktub Aragón, Hockey Línea Cobras, la Coordinadora Nacional d'Artritis, la Fundació Querer, Socialesport, Womenalsodoit, i Ajedrezytdah. D'altra banda, l'esportista Oriol Gaspa també ha donat el vist-i-plau per a la concessió de l'ajut. 

Virginia Bright és la impulsora d'aquest projecte, una iniciativa que té la voluntat de, a través de l'art, celebritats i l'esport, crear un moviment lúdic per transformar la realitat del col·lectiu femení i millorar el món en el qual vivim. En aquest sentit, la realització de la pàgina web inclou: 
  • Allotjament i programació web a Abcore Cadí
  • Llibertat de disseny sobre plantilles Responsive
  • Formació
  • Eines de comunicació web com newsletters
  • Esdeveniments
  • Servei de notes de premsa
A més, també s'acompanyarà a CozUare amb suport fins l'any 2021. Durant el procés de contacte amb les diferents organitzacions seleccionades vam conèixer projectes molt interessants dins de l'àmbit de l'esport. A partir d'ara, l'execució i l'acompanyament començarà a partir del 25 de setembre de l'any corrent i s'allargarà fins l'1 de gener del 2021.


                   
Fuente: Twitter
 

Més, sobre...: beca , esport , ajudes , iwith
19/09/2017
Rubén Escobar
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss