totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Obrim la Convocatòria d'Ajudes per a Projectes Web de Tecnologia!


Després de les convocatòries d'Esport i Salut, aquest nou premi té l'objectiu de crear una pàgina web moderna i de disseny per a una organització de l'àmbit TIC. 

La Fundació iWith.org ha obert la “Convocatòria d'ajudes per a projectes web de l'àmbit TIC”, uns premis que tenen l'objectiu de crear una pàgina web moderna i de disseny per a una organització que pertanyi al món de la tecnologiai que tingui projectes dins d'aquest sector. La voluntat del programa és ajudar a les organitzacions d'aquest àmbit a aprofitar les oportunitats que ofereix Internet, per crear el món en el qual ens agradaria viure, en un projecte finançat per la Ukon Cherry Ltd.

Les bases de la convocatòria són les següents:

Quines entitats s'hi poden presentar?

Entre les entitats que poden sol·licitar el programa figuren ONGs, associacions, federacions, fundacions, organitzacions de cooperació i desenvolupament, etc., sempre amb algun tipus de vinculació a l'àmbit TIC. 

Quin és l'objectiu?

Ajudar a les organitzacions de l'àmbit tecnològic a aprofitar les oportunitats que ofereix Internet, especialment en l'entorn de la comunicació web. 

Com serà el procés de selecció?

  • Primera fase: es farà una sessió d'assessorament personalitzada per la Fundació iWith.org amb cada entitat seleccionada. S'analitzaran en una primera trobada les necessitats de cada organització i es valoraran les millors alternatives per dissenyar la pàgina web. 
  • Segunda fase: es presentarà un document de recomanacions i propostes. 
  • Tercera fase: el Comitè de Beques d'iWith.org seleccionarà un dels projectes que hagi rebut assessorament per dissenyar-li el web a través de la Convocatòria d'Ajudes. 

Què rep a més el projecte guanyador?

La realització de la pàgina web inclou: allotjament i programació web a Abcore Cadí, llibertat de disseny sobre plantilles Responsive, formació d'administradors, eines de comunicació web com newsletters, esdeveniments o serveis de notes de premsa i, a més, també inclou suport. El projecte seleccionat rebrà suport sense cap cost fins l'any 2021. 

Per a més informació sobre la convocatòria, pots accedir al següent enllaç, i per sol·licitar-la, pots fer-ho a través del següent formulari.


                          

Més, sobre...: tic , ong , ajudes , tecnologia , beques
25/10/2017
Rubén Escobar
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss