totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

iWith.org amb CEAR i els refugiats


A iWith.org treballem per facilitar la tasca de les organitzacions I les entitats que volen canviar el món, i el CEAR és una d’elles. 

Des del 1979, la Comisión Española de Ayuda al Refugiado (CEAR) contribueix a millorar les condicions de vida dels refugiats i dels exilats arreu del món, i també s’ocupa de llançar campanyes mediàtiques per conscienciar la población de la importancia de la solidaritat internacional.


Què aporta iWith.org al CEAR? 

Des d’iWith.org hem creat un Campus Moodle de la plataforma pròpia Abcore Cadí. El Campus inclou temes personalitzats i serveix com a eina de formació online pels seus treballadors. Formació cómoda i en línia, a qualsevol hora i des de qualsevol lloc.

Tots podem ser refugiats o exilats en algún momento de les nostres vides, per això la continuïtat i la salut d’institucions com CEAR és clau a l’hora d’assolir un major i millor desenvolupament global.

 
 

Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss