totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

El Maria Canals arriba amb descomptes per les associacions iWith.org


El Concurs Internacional de Música Maria Canals arriba com cada any a Barcelona, i en aquesta 64a edició els membres de la xarxa iWith.org podran gaudir de les semifinals sense pagar res i tindran un descompte del 50% per a la gran final.

Un any més arriba el Concurs Internacional de Música Maria Canals, que se celebra cada any a Barcelona amb la participació dels millors pianistes internacionals i autòctons.Enguany, la 64a edició d’aquest concurs de piano internacional tindrà lloc  entre el 10 i el 22 de març al Palau de la Música Catalana. El concurs començarà amb 94 joves prodigis de 34 nacionalitats. Durant les proves eliminatòries, d'aquests 94 concursants només quedaran 6 semi finalistes.  
  • Les proves eliminatòries es realitzaran de l'11 al 16 de març al Petit Palau, i l'entrada serà gratuïta per totes les associacions iWith.org. 
  • Durant la semifinal, que se celebrarà el 18 de març, d'aquests 6 semi finalistes en quedaran només 3. Per aquest esdeveniment les associacions iWith.org tindran un 50% de descompte en l'entrada.
  • La gran final del 64a edició del Concurs Internacional de Música Maria Canals se celebrarà el 22 de març i comptarà amb l'acompanyament de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) al Palau de la Música. Per gaudir de la gran final, les associacions iWith.org comptaran amb un 50% de descompte en l'entrada.
Per gaudir d'aquests avantatges, les persones interessades hauran d'escriure un e-mail indicant a quines sessions voldrien assistir i el nombre d’entrades desitjades. 

Més, sobre...: concurs maria canals
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss