totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

TURN Online: un projecte d'iWith.org per digitalitzar les organitzacions juvenils


Avui en dia per ser efectius cal ser presents dins i fora les xarxes. El món digital és cada vegada més present a la nostra vida diària, però les organitzacions saben aprofitar-se’n prou? 

Segons els informes Global NGO online technology report (2018) i Technology for Good: Innovative use of technologies by charities (2014), la majoria d’ONGs no tenen cap estratègia a l’hora de definir la seva presència online, I això fa que les seves accions tinguin un impacte inferior al que podrien arribar a tenir.
 
La investigació de La Taula del Tercer Sector sobre l’ús que les organitzacions catalanes fan de  les TIC apunta entre 18 i 21 punts febles: ineficiencia, manca d’estàndards, recol·lecció de dades sense posterior anàlisi, manca de competències TIC generalitzada, etcèra.
Per això hem creat  TURN Online.

El projecte TURN Online: transformació digital d'ONGs juvenils que promouen la pau i els drets humans és una iniciativa de la fundació iWith.org. El projecte està subvencionat per l'Agència Nacional Espanyola en el marc del programa de la Comissió Europea Erasmus Plus i durarà fins al mes d'abril del 2019. 


 
Si pertanys a una organització juvenil que treballa per la promoció de la pau i els drets humans et convidem al projecte “TURN Online”. L'objectiu principal del projecte és animar les organitzacions juvenils que treballen per la promoció de la pau i els drets humans a transformar la seva activitat digital i a utilitzar formes diferents d'activisme online per incrementar l'impacte social de les seves accions. 

Per aconseguir aquest objectiu, iWith.org treballa amb el consorci de socis d'Espanya, Bulgària, Hongria, Polònia, Romania i Grècia. Dins del projecte treballem en quatre àrees diferenciades: gestió digital, comunicació online, educació i activisme online. 
 
Des de TURN Online promovem la transformació digital en dues direccions paral·leles: gestió digital interna i activisme online i comunicació social. 

Per una banda, la majoria d'organitzacions han de canviar des de dins i començar a utilitzar eines digitals per a la gestió estratègica interna: eines de comunicació interna, pluja d'idees, presa de decisions, planificació i organització d'activitats. Per altra banda, les organitzacions juvenils amb voluntat de transformar-se digitalment han de reforçar la seva presència online a través de l'ús estratègic de les xarxes socials, com ara organitzar campanyes de comunicació i crowdfunding, crear peticions i altres formes d'activisme online. 

Estàs convençut/a que vols digitalitzar les teves activitats en particular i la teva organització en general? Genial! Et convidem a fer una ullada a la nostra pàgina i a seguir-nos a Twitter. I evidentment, qualsevol aportació d'idees, pràctiques i materials vinculades al tema del projecte serà benvinguda. 
 
Let´s TURN ONline junts! 

Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss