totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Wapsi: comprar el mateix de sempre al mateix preu i ser solidari


Wapsi ha aconseguit una fita revolucionària: incitar a la donació sense cost. A través de Wapsi, reservar una nit d'hotel amb Booking o reservar un sopar a través de El Tenedor pot ser un gest soldiari gratuït.

Per una banda hi ha les botigues. Per l'altra, les organitzacions no governamentals. Els consumidors solidaris de vueling, de Booking, Just Eat o Expedia trien a quina entitat volen destinar els seus diners i ho fan online, sehnse cap cost afegit. 

Al web de Wapsi cliques damunt de la icona de l'empresa que t'interessa (posem per cas vueling) i Wapsi et redirigeix al seu web: tot està llest per començar a comprar vols i solidaritzar-se amb qualssevol de les organitzacions acollides per Wapsi. 

Si pagues 40 euros per un bitllet d'avió de Vueling, el preu del vol et costarà 4,23 euros menys si el pagues via el web de Wapsi. Descompte? No, millor encara: pagues el mateix preu que qualsevol persona, però en el teu cas aquests 40 euros serviran pel teu viatge i per alimentar alguna entitat sense ànim de lucre.  

                                                                                                                                                                                                                                                  
 

Quines organitzacions puc ajudar amb Wapsi?

A iWith.org estem entusiasmats de participar de la iniciativa, perquè ara a través de Wapsi ens podeu ajudar a seguir treballant pel desenvolupament web de les associacions i ONGs de tot tipus sense cap dificultat. Però iWith.org no és l'única organització a la qual pots contribuir via el web de Wapsi. 

CEAR, Medicus Mundi Andalucía, World Vision, Fundació esperança i acollida, organitzacions que destinen els seus esforços a la cooperació i al desenvolupament internacional. Les opcions sóbn múltiples i molt variades, des de fundacions que fomenten la investigació per curar malalties de tot tipus fins a fundacions com la nostra, iWith.org, que posem el nostre gra de sorra en l'àmbit de la formació sobre el món digital i el potencial transformador dels portals web. 

La decisió és fàcil de prendre: al portal de Wapsi s'explica amb claredat quines empreses i quines ONGs formen part de Wapsi. Damunt de cada icona de cada ONG, els usuaris poden veure quin és el seu objectiu principal. 
Pel mateix preu, ara també pots ser solidari. 
 

Més, sobre...: Wapsi , compra solidaria
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss