totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Premis Web per a Projectes Km 0


Ens enorgulleix anunciar els "Premis Web per a Projectes de Km 0" que ofereixen a l'entitat guanyadora l'oportunitat de crear una pàgina web, de disseny i identificativa. La convocatòria està oberta a organitzacions de la societat civil que promoguin el desenvolupament local, comunitats sostenibles i condicions de vida més saludables. Desitgem ajudar les organitzacions a aprofitar les oportunitats que ofereix Internet i millorar la seva visibilitat a la xarxa i la seva feina. El premi ha estat dotat per Silvia Bau, que té una gran passió per fer que el sector tèxtil sigui més sostenible i local.
.

 

Poden optar al premi les organitzacions sense ànim de lucre i les entitats d'economia social que treballen en el camp del desenvolupament local i la sostenibilitat. Les sol·licituds seran avaluades per un grup interdisciplinari i després de la primera selecció, cada organització tindrà l'oportunitat de presentar-se. Després de les consultes amb cada organització, el Comitè de Beques seleccionarà el guanyador, que rebrà un premi que inclou la creació del lloc web, així com el disseny web i la programació.

L'organització guanyadora també tindrà l'oportunitat d'allotjar el seu lloc web a la nostra plataforma Abcore Cadí durant un període de 3 anys, rebre capacitació sobre administració de llocs web i aprendre més sobre eines de comunicació web (butlletins informatius, esdeveniments, notícies, etc.), suport a usuaris i avaluació de projectes. iWith.org assumeix els costos d'aquests serveis fins l'any 2021, gràcies a les generoses contribucions de Sílvia Bau i de l'iWith.org Team.

Data límit per enviar la candidatura: 5/27/2018
Sessions d'assessorament: del 2/5/2018 al 31/5/2018
Resolució: 4/6/2018
Execució i assessorament: del 4/6/2018 al 4/6/2021

Per obtenir més informació, si us plau, feu clic al següent enllaç
 

Més, sobre...: premis , km0
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss