totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Premi Km 0 al projecte d'horta ecològica de la Fundació DRISSA


BIODRISSA, el projecte d'Horta Ecològica de la Fundació DRISSA, de Girona, ha rebut el Premi Web per a Projectes de Km 0 -que té l'objectiu d'ajudar organitzacions que treballen amb criteris de proximitat i sostenibilitat- i tindrà els serveis web d'iWith.org i l'acompanyament fins al 2021.

La Fundació DRISSA, guanyadora del premi, és una entitat sense ànim de lucre que té com a primer objectiu treballar per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb malalties mentals, molt especialment les que tenen trastorns mentals severs. En atorgar-li el premi, s'ha considerat que el seu projecte BIODRISSA, a més d'una eina terapèutica, és un model destacable en l'àmbit de la sostenibilitat km 0.

Biodrissa Km0Biodrissa huerta ecologica

El Comitè de beques de iWith.org, juntament amb Sílvia Bau, que contribueix amb la seva dotació desinteressada a aquest premi, van triar primer les 11 millors propostes d'entre les moltes que es van presentar a la convocatòria, per a concedir-los una beca d'assessorament.

Al llarg d'aquestes sessions d'assessorament prèvies a la resolució hem intercanviat coneixements i impressions sobre estratègies web i de comunicació en línia amb els diversos projectes candidats. Escollir una organització guanyadora no ha estat gens fàcil, ja que hem conegut moltes persones dedicades a projectes de gran valor social. Això ens referma en la nostra forma de fer: Des de la Fundació iWith.org seguirem assessorant a organitzacions i desenvolupant webs per a projectes que milloren el món.

Donem una gran enhorabona a la Fundació DRISSA, guanyadora amb BIODRISSA del Premi Web per a Projectes km 0, així com al projecte Microbosque, al qual hem concedit un accèssit. També agraïm a totes les organitzacions i persones que us heu acostat a iWith.org en ocasió d'aquesta convocatòria.

iWith.org convoca cada any premis en diferents àmbits per potenciar un projecte i també, sense que això sigui menys important, per conèixer persones que estan treballant per millorar el món.

Més, sobre...: sostenibilitat , ecologia , premis , web
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss