totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

La xarxa de teatres d'ateneus de Catalunya ha guanyat el Premi Web per a Projectes de Cultura


La XTAC, Xarxa de Teatres d'Ateneus de Catalunya, ha rebut el Premi Web per a Projectes de Cultura, que té l'objectiu d'ajudar a organitzacions que promouen la cultura amb criteris de millora de la societat. El projecte guanyador tindrà els serveis web d'iWith.org amb acompanyament fins a l'any 2021.
 

La XTAC, xarxa de teatres d'ateneus catalans, té per objectiu produir un espectacle anual, buscar aliances amb altres agents teatrals i promoure el treball en xarxa (compra d'espectacles, serveis pels teatres, etc.).

El treball principal del web que iWith.org els proporcionarà amb aquest Premi és la interrelació entre la Federació d'Ateneus (FAC) i els teatres que formen part de la XTAC. En aquest cas, a més del web, crearem una extranet amb un servei d'esdeveniments i data en què treballaran els diferents teatres.
Teatres de la XTAC
El Comitè de beques de iWith.org, juntament amb Chus Roig, que contribueix amb la seva dotació desinteressada a aquest premi, van seleccionar primer les millors propostes d'entre les que es van presentar a la convocatòria i se'ls va concedir una beca d'assessorament. Així hem tingut l'oportunitat de conèixer a moltes persones dedicades a projectes de gran valor social i d'intercanviar coneixements i impressions sobre estratègies web i de comunicació en línia. Concretament, en aquesta ocasió hem ofert una sessió d'assessorament a l'
Asociación Mujeres Migrantes en Cataluña; el projecte VolRelat de la Federació Catalana de Voluntariat Social; a l'Associació SIMFONIC; a Escena Familiar i a la Federació Catalana d'Entitats Corals.

Donem una gran enhorabona a la XTAC, guanyadora del Premi Web per a Projectes de Cultura. També agraïm a totes les organitzacions i persones que us heu acostat a iWith.org en ocasió d'aquesta convocatòria.

iWith.org convoca cada any premis en diferents àmbits per potenciar un projecte i també, sense que això sigui menys important, per conèixer als qui estan treballant per millorar el món..

Més, sobre...: premi , web , cultura , internet
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss