totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Taller d'Estiu i Seminaris Online sobre comunicació i captació de fons


En el marc dels projectes per a ajudar a la digitalització a les organitzacions juvenils, TurnOnline i Digital Youth Café, iWith.org ofereix diverses sessions formatives aquest mes de juliol.


Sobre les eines digitals Trello, Slack, Asana i Freedcamp que ajuden a millorar el treball en equip, la gestió de l'entitat i la comunicació interna:

webinar herramientas gestión- El 19 de juliol a les 17:00 organitzem un seminari web entorn a la gestió de les entitats i el treball en equip. Per a participar-hi només cal  unir-se al webinar a la plataforma Pruffme.

taller verano herramientas digitales- El 25 de juliol a les 18:00 impartirem un taller presencial  d'1h 30 'a la nostra oficina al carrer Cucurulla, 9, 2-2, de Barcelona.
Les inscripcions poden fer-se per correu electrònic a alla@iwith.org o per telèfon al 622.172.715.
Els costos del taller són assumits per iWith.org. L'aportació de les persones participants serà d'un euro a través de Teaming, plataforma digital de captació de fons per a causes socials.Webinar estrategias comunicación eficiente
Sobre estrategies de comunicació, el dia 26 de juliol a les 17:00 CET. La importància de l'estratègia de comunicació i l'ús estratègic d'eines digitals per a la comunicació seran el centre de les reflexions que farem en aquest webinar en el qual, per descomptat, també donarem consells útils per a la comunicació.


webinar successful crowdfunding

Sobre captació de fons, el dia 30 de juliol a les 17:00 CET organitzem un seminari web en el qual es donaran 10 consells clau per aconseguir l'èxit en la campanya de crowdfunding. Per participar només cal unir-se al webinar a la plataforma Pruffme.
 

Més, sobre...: taller , internet , formació , digital , ong
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss