totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Bocatics-ca
Canva, l'eina que posa a l'abast de totes les ONG el disseny gràfic per a continguts, ofereix una recent versió en espanyol per facilitar encara més la feina i evitar confusions que pugui produir el portal en anglès.
 
Canva és l'eina que posa a l'abast de tote les ONG el disseny gràfic per a continguts. En parlàvem en aquest article de març 2016: Canva for Nonprofits, disseny gràfic també per a ONGs.Canva herramienta graficos

Doncs bé, Canva ofereix ara una recent versió en espanyol, per facilitar encara més la feina i evitar confusions que pugui produir a moltes persones el portal en anglès. Per això actualitzem els enllaços d'aquell article i us els presentem aquí: Canva en espanyol; Canva for Nonprofits en espanyol. Així mateix està en espanyol el formulari de registre a Canva.
 
Des de l'organització han treballat "molt dur en crear contingut en aquest idioma perquè tots els nostres usuaris se sentin benvinguts des de l'inici", ens explica María Fernanda, de l'equip de Canva.


A més de les pàgines d'inici amb la nova versió, hi ha també prestacions molt interessants que ara es troben en espanyol. Algunes d'elles són: per
a crear imatges per a xarxes socials; o bé l'editor de fotos; també estan en espanyol les eines per a crear gràfics; materials i eines per a docents; així com per a crear informes.
 
Canva i iWith.org coincidim en una part de les nostres missions, tot ajudant les ONG a aprofitar les oportunitats que ofereix Internet. Esperem que amb aquests avenços, les organitzacions pugueu millorar encara més els vostres treballs.

image/jpg


Font: Bocatics-ca
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss