totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Bocatics-ca
El reconeixement automàtic de veu o de la parla és una disciplina de la intel·ligència artificial que pot ser útil per a les ONG. Les millores tecnològiques i noves aplicacions en aquest camp són constants.
 
El reconeixement automàtic de veu o de la parla és una disciplina de la intel·ligència artificial que té com a objectiu permetre la comunicació parlada entre éssers humans i computadores. Els seus usos i aplicacions són molt diversos: en aplicacions telefòniques -atenció al client, etc.-; com a suport per a les persones amb discapacitat, ja sigui motora, visual o auditiva; per a generar subtítols per a vídeo; transcriure entrevistes; aprendre idiomes ...
tecnolgogía transcripción voz

Superar el bloqueig que apareix en el procés de l'escriptura és una altra de les aplicacions que pot tenir la tecnologia de transcripció d'àudio que s'explica en l'article que us compartim publicat originalment en Descript.com, una companyia spin off que ha creat un processador de textos d'àudio al seu treball amb les últimes tecnologies per a reinventar la producció d'àudio i vídeo per a veu.

Altres opcions gratuïtes són el programari Speechlogger, que utilitza les tecnologies de Google per passar de veu a text; o bé Express Scribe, programari professional que compta amb una versió gratuïta.

image/jpg


Font: Bocatics-ca
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss