totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Ab·core-ca
Els usuaris que accedeixen al correu electrònic a través dels clients de correu electrònic de l'ordinador o el dispositiu mòbil no es veuen afectats per aquest problema. Si necessiteu ajuda per configurar un dispositiu, feu clic aquí per obtenir instruccions d'ús senzill: http://www.abcore.org/es/rmail.html o poseu-vos en contacte amb support@iwith.org.


Seguir llegint... Accés a Webmail

Els usuaris de webmail han experimentat errors d'inici de sessió ahir i avui. Demanem disculpes per la pèrdua de l'accés a la pantalla de correu web i compartim una actualització mentre continuem treballant per resoldre el problema.

Què està passant

El sistema d'identitat d'usuari que controla tots els noms d'usuari i contrasenyes està format per nombrosos subsistemes. El subsistema que controla els inicis de sessió de correu web treballa lentament. Tanmateix, una vegada que l'usuari ha iniciat la sessió correctament, el rendiment del correu electrònic és normal. No hi ha cap impacte en el correu electrònic entrant o sortint.


Com estem responent


Estem afegint la capacitat de processament d'inici de sessió al sistema per solucionar els problemes de rendiment actuals. A causa de la mida i la complexitat dels nostres sistemes, aquest treball s'ha de fer amb cura. Les millores de capacitat han començat el divendres a la tarda i continuaran durant el cap de setmana.

Tot i que la capacitat addicional mitigarà l'estat actual, investigem activament la causa subjacent del problema.

Què ve després

Estem monitoritzant de prop les càrregues del sistema i continuem fent-ho.Conclusió

Demanem disculpes als usuaris que experimenten problemes per accedir al correu web. Sabem que el correu electrònic és important per a tothom i continuarem treballant amb diligència per resoldre aquest problema.

Recomanem que tots els usuaris accedeixin al correu electrònic a través de l'ordinador o el correu electrònic del dispositiu mòbil fins que es resolgui el problema de pantalla del webmail. Si necessiteu ajuda per configurar un dispositiu, feu clic aquí per obtenir instruccions d'ús fàcil: http://www.abcore.org/es/rmail.html o demaneu ajuda a suport@iwith.org com sempre.

image/jpg


Font: Ab·core-ca
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss