totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*





Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Bocatics-ca
És l'únic estudi anual dedicat a analitzar els hàbits de donació de donants de tot el món i està relacionat amb l'Informe global sobre tecnologia d'ONG que patrocina el Public Interest Registry i realitza Nonprofit Tech for Good
 
El de 2018 és la segona edició d'aquest informe sobre tendències globals de donació. Es basa en els resultats de l'enquesta de 6057 donants de tot el món, que va ser promocionada i realitzada íntegrament per Internet, des del 23 d'abril fins al 30 de juny de 2018, en àrab, anglès, francès, portuguès i espanyol .

Algunes de les tendències globals en donació que reflecteixen l'informe 2018 són que el 54% de donants prefereixen donar per internet amb una targeta de crèdit o dèbit; que el 45% dels donants està inscrit en un programa mensual de donacions; que només el 20% de donants espera un regal a canvi de la seva donació, mentre que el 80% no és més propens a donar a canvi d'un regal. Un 68% de les persones que donen a ONG consideren que els regals són una pèrdua de diners.

Us convidem a consultar aquest informe sobre tendències globals de donació 2018 així com, si encara no ho vau fer, l'informe sobre tecnologia en ONG 2018 que ofereix una visió global de l'ús que el Tercer Sector fa de les tecnologies. Les dades d'ambdós informes estan destinades a ajudar les organitzacions no governamentals (ONG), organitzacions sense ànim de lucre (OSFL) i organitzacions benèfiques d’arreu del món a comprendre millor si utilitzen la tecnologia de la manera que prefereixen els seus donants i què necessiten millorar.
 

image/jpg


Font: Bocatics-ca
18/09/2018
Laura Morral
Últimes Notícies





 



 
Google + Facebook Twitter Youtube Rss