totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

La nova sessió del TURN ONline sobre activisme online, tot un èxit


En el marc dels projectes per a ajudar a la digitalització a les organitzacions juvenils, va tenir lloc del 18 al 23 de setembre la quarta sessió del nostre TurnOnline. Aquesta sessió es va fer a Bulgària i va tractar sobre l’activisme online.
 
 

Activisme en línia
 
Un dels objectius del projecte del TurnOnline és capacitar les ONG juvenils per desenvolupar les seves accions en el camp de l'activisme en línia de forma estratègica. La nostra intenció és passar de la cultura a un activisme digital ben conscient i ben planificat que impliqui el compromís cívic, la mobilització social i els canvis socials a través de l'ús estratègic d'Internet i les eines digitals. Dins d'aquesta línia del projecte hem implementat tres activitats.
 
FORMACIÓ-SEMINARI D'ACTIVISME EN LÍNIA
 
L'entrenament es va dur a terme a Sofia (Bulgària)
Els temes principals de l'activitat són:
- història de l'activisme en línia,
- elements i tipus d'activisme en línia,
- "clicktivisme" i "per salvar el món fer clic aquí" cultura,
- bons exemples d'activisme en línia.
El tema de l'activisme en línia és central del nostre projecte. L'entrenament té un paper important en el procés de preparació del curs final de Massive Open Online (MOOC).
 
EL MOOC SOBRE LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL DE NGOS JOVES
 
Es tracta d'un resum de les activitats implementades. El MOOC s'organitzarà entre novembre i desembre de 2018 i durarà tres setmanes. Cada setmana es dedicarà a un tema diferent:
 
1a setmana - Gestió digital i comunicació social
 
2a setmana: eines digitals per a educació no formal

3ª setmana: activisme en línia.
 
Aquest MOOC podria ser interessant per a l'ampli espectre dels professionals que treballen en el camp del treball juvenil: directors de les ONG juvenils, directius comunitaris, treballadors juvenils, directors de projectes i formadors de joves. Així, passant per aquest MOOC, l'ONG juvenil obtindrà totes les eines necessàries per a la transformació digital i el treball professional en la realitat en línia.
 
DIA DE LA CONFERÈNCIA
 
La conferència sobre el tema de l'activisme en línia que organitzarem a Barcelona, ​​serà el febrer de 2019. Durant aquesta conferència, presentarem tots els resultats del projecte.

Més, sobre...: turnonline
25/09/2018
Laura Morral
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss