totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Nova col·laboració per enfortir l'acció comú!


iWith.org  dins del nostre projecte TURN ONline comença la col.laboració amb la iniciativa Strategic Partnership ICT4YOUTHWORK, finançada pel programa Erasmus +.

 

El projecte ICT4YOUTHWORK té com a objectiu facilitar a les organitzacions juvenils, als serveis juvenils i als treballadors joves la possibilitat d'arribar als joves i oferir-los activitats que ajudin a respondre a les tendències de la societat, com ara els últims avenços en tecnologies i mitjans digitals.Treballarem junts en activitats de divulgació creuada per assolir el nostre objectiu comú: portar la tecnologia al camp juvenil.

11/10/2018
Laura Morral
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss