totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

L’associació Alba guanya el Premi Web per a Projectes de Salut 2018


L’associació Alba ha guanyat el premi web per a projectes de salut. L'objectiu d'aquest premi és d'ajudar a organitzacions que promouen la salut amb criteris de millora de la societat. El projecte guanyador tindrà una web d'iWith.org amb acompanyament fins a l'any 2021.
 

L’associació Alba té per objectiu oferir una atenció integral a totes aquelles persones amb qualsevol tipus de discapacitat, col·lectius de joves i infants, gent gran així com altres col·lectius en risc d'exclusió, partint de les seves necessitats i els seus interessos i els de les seves famílies. La finalitat és aconseguir el seu màxim desenvolupament humà i la seva màxima inclusió dins la societat.


 
Amb aquest premi, iWith.org proporcionarà a l’entitat un portal que permetrà unificar i coordinar en una mateixa plataforma totes les entitats del sector de la comarca de l’Urgell i la Segarra. En aquest cas, es tractarà de fer un portal web amb recursos de les entitats del sector, notícies, agendes d’esdeveniments i guies de recursos.
 
El Comitè de beques de iWith.org, juntament amb Imma Roig , que contribueix amb la seva dotació desinteressada a aquest premi, van seleccionar primer les millors propostes d'entre les que es van presentar a la convocatòria i se'ls va concedir una beca d'assessorament. Així hem tingut l'oportunitat de conèixer a moltes persones dedicades a projectes de gran valor social i d'intercanviar coneixements i impressions sobre estratègies web i de comunicació en línia.
 
Concretament, en aquesta ocasió hem ofert assessoraments a l’Associació ADMO, Conartritis, Stop Sida, Comitè 1er de Desembre, associació Avan.cat, Madrid Sin Gluten, Associaó Per Ells, Asexve, Fundación Chacras, Cos Coop, Ayuda Cuba, Asem Madrid i Fundación Recover.
 
Donem una gran enhorabona a l’associació Alba, guanyadora del Premi Web per a Projectes de Salut. També agraïm a totes les organitzacions i persones que us heu acostat a iWith.org en ocasió d'aquesta convocatòria.
 
iWith.org convoca cada any premis en diferents àmbits per potenciar un projecte i també, sense que això sigui menys important, per conèixer als qui estan treballant per millorar el món.
 

 
 

Més, sobre...: premi , web , salut
16/10/2018
Laura Morral
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss