totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

La Fundació Gil Gayarre guanya el Premi Web per a Projectes de Tecnologia 2018


Aquesta entitat es dedica a atendre i donar suport al projecte de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies i a defensar els seus drets i obligacions com a ciutadans per aconseguir el major grau d'inclusió social possible. L'objectiu d'aquest premi és d'ajudar a organitzacions que promouen la tecnologia amb criteris de millora de la societat. El projecte guanyador tindrà una web d'iWith.org amb acompanyament fins a l'any 2021.
 

La Fundació Gil Gayarre és una organització consolidada i de reconegut prestigi pel seu model d'atenció personalitzat, adaptable, flexible i inclusiu a persones amb discapacitat intel·lectual. Els programes es desenvolupen mitjançant l'elaboració d'un detallat pla individual, sempre comptant amb l'opinió de les persones amb discapacitat i de les seves famílies, per tal de fer realitat les seves metes, somnis, anhels i aspiracions.


 
L'entitat vol posar en marxa el Projecte Plena Vellesa que consisteix a crear una web que aglutini tot el coneixement rellevant sobre Discapacitat i Envelliment, de manera que pugui servir d'utilitat a professionals i famílies que s'enfronten per primera vegada a una nova etapa del cicle vital. La Web contindrà materials, bibliografia, vídeos, testimonis, eines i metodologies d'intervenció en relació a l'envelliment en general i més concretament també el de les persones amb discapacitat intel·lectual.
 
El Comitè de beques de iWith.org, juntament amb Ukon Cherry Ltd. , que contribueix amb la seva dotació desinteressada a aquest premi, van seleccionar primer les millors propostes d'entre les que es van presentar a la convocatòria i se'ls va concedir una beca d'assessorament. Així hem tingut l'oportunitat de conèixer a moltes persones dedicades a projectes de gran valor social i d'intercanviar coneixements i impressions sobre estratègies web i de comunicació en línia.
 
Concretament, en aquesta ocasió hem ofert assessoraments a: la Fundación Talento, UNAD, a l'associació Prohabitatge, a l'entitat Lares, a l'entitat Ecos do sur -Ciberespect i a l'Associació Catalana per al Parkinson
 
Donem una gran enhorabona a la Fundació Gil Gayarre, guanyadora del Premi Web per a Projectes de Tecnologia. També agraïm a totes les organitzacions i persones que us heu acostat a iWith.org en ocasió d'aquesta convocatòria.
 
iWith.org convoca cada any premis en diferents àmbits per potenciar un projecte i també, sense que això sigui menys important, per conèixer als qui estan treballant per millorar el món.
 

 
 

Més, sobre...: premi , web , tecnologia
09/11/2018
Laura Morral
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss