totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Bocatics-ca
La majoria de vegades les ONG han de fer grans esforços en comunicació i comptar amb estratègies ben definides que les permetin atreure nous socis i col·laboradors, recaptar fons ...
És per aquesta raó que avui us oferim un seguit de guies i recursos útils perquè la teva ONG pugui millorar l'estratègia de captació de fons. Aquests recursos, oferts per 'Ágora Social', una de les organitzacions de la xarxa iWith.org,  pretenen donar divulgació en el camp de la captació de fons i estan pensats per fer créixer la teva organització i maximitzar el seu impacte.

Creiem que poden ser útils per a la teva entitat.Aquests són els últims informes que s'han publicat:

'Com construir una base de donants fidels'
Ofereix pautes per resoldre una de les majors preocupacions de les ONG: com reduir la taxa d'abandonament.

'La teva estratègia pas a pas'
Explica de forma detallada com desenvolupar cadascuna de les fases perquè l'estratègia de la teva organització sigui tot un èxit.

'Mentalitat de creixement'
Descriu com ha de ser una organització que impulsi els resultats en la captació de fons, i què passa quan hi ha una cultura reticent sobre això.

'Com elaborar folletons que es llegeixin'
Ofereix les claus per crear folletons eficaços per recaptar fons, a través de les quatre etapes del procés de creació de documents impresos.

Esperem que aquests recursos et proporcionin algunes claus per pensar i formular projectes rellevants i alineats amb les prioritats de la teva organització!

Aquí pots llegir més sobre la temàtica
 
 

image/jpg


Font: Bocatics-ca
26/11/2018
Laura Morral
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss