totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Ab·core-ca
Introduïm Abcore Cadí per tenir context. Es tracta de la Plataforma de serveis d'Internet de iWith.org que s'ha convertit en referència i amb la qual les organitzacions del Tercer i Quart Sector gestionen la seva presència i relacions a Internet incloent webs, correus, blocs, notícies, butlletins, esdeveniments, etc. . Probablement sigui la plataforma amb la qual gestiones el teu web.
Avui parlem de com pots treure rendiment dels workflows que tens integrats a Abcore Cadí per crear esdeveniments, notícies i butlletins sense necessitat de tornar a escriure el text de l'esdeveniment en cada un dels tres apartats. 
T'ho expliquem a continuació, pas a pas:
 
Pas 1: Crees un esdeveniment omplint un senzill formulari.
 
Abcore Cadí situarà l'esdeveniment en el calendari, geolocalizará el lloc al mapa, ho posarà en la llista d'esdeveniments, crearà la pàgina de l'esdeveniment, i si vols ho posarà en portada mentre sigui un dels propers esdeveniments destacats.
 
Pas 2: traduir (sense tornar a maquetar)
 
Si la teva web està en diversos idiomes, no hauràs de crear l'esdeveniment de nou des de zero per a cada idioma. El botó traduir et deixarà una còpia perfecta amb la seva maquetació, els seus links i les seves imatges, i només hauràs d'editar i traduir els textos.
 
 
Pas 3: make news
 
Quan assisteixis a l'esdeveniment probablement hauràs fet fotos i voldràs explicar-ho en una notícia. El botó "make news" t'estalviarà treballar copiant totes les dades en el directori de notícies, i només hauràs d'afegir el teu àlbum de Flickr per retocar el text i t'oblidaràs d'escriure de nou la data, el títol i la introducció que ja havies escrit al principi.
 
 
Pas 4: butlletins
 
Ja tens l'esdeveniment i la notícia feta. És hora d'afegir la notícia al butlletí perquè la rebin els teus subscriptors.
Un cop més Abcore Cadí t'estalvia la feina d'escriure de nou i et permet posar a la caixa del butlletí la notícia que ja tens feta.
 
I amb això ja està tot a punt. Amb aquests passos t'estalvies i optimitzes temps en el procés de comunicació estratègica de la teva organització.
 
Què et semblen els workflows integrats d'Abcore Cadí?
 
Si Vols veure els detalls sobre el tutorial fes clic aquí.
Si la teva web encara no gaudeix d'Abcore Cadí demana'l aquí.
 
 

image/jpg


Font: Ab·core-ca
28/11/2018
Laura Morral
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss