totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

El Club Esportiu Horitzó guanya el Premi Web Esports!


Aquesta entitat està dedicada exclusivament a la promoció i divulgació de l'esport adaptat a persones amb diversitat funcional, entenent aquesta activitat com una forma de millorar la qualitat de vida d'aquestes persones.El objectiu d'aquest premi és ajudar a organitzacions que promouen l'esport amb criteris de millora de la societat. El projecte guanyador tindrà un web d'iWith.org amb acompanyament fins a l'any 2021.

El Club Esportiu Horitzó  té per objectiu la integració de l’esport en la vida quotidiana de persones amb alguna discapacitat. És l’únic club d’esport adaptat dins del territori espanyol que basa el seu projecte en l’esport no competitiu.

Practica boccia, gimnàstica rehabilitadora, hidroteràpia per a dones amb càncer de mama i per a malalts neuromusculars, natació, basquetbol, psicomotricitat infantil en el medi aquàtic, tennis de taula i ioga. També té equips de competició de bàsquet, boccia, natació i tennis de taula.


 
L'entitat vol posar en marxa una web més moderna, intuïtiva i accessible on es visibilizen els esdeveniments que s'organitzen des de l'entitat. Club Horitzó compta actualment amb 28 seccions esportives i l'objectiu és dotar l'entitat d'una web que serveixi com a eina de comunicació i integració d'aquestes seccions.

Entre altres aspectes, la nova web millorarà també la imatge visual de l'entitat, donarà visibilitat a tots els esdeveniments, comptarà amb eines de comunicació molt més pràctiques i necessàries (butlletins, formularis d'inscripció, mapes d'esdeveniments ...).

El Comitè de beques de iWith.org, juntament amb Oriol Gaspa, que contribueix amb la seva dotació desinteressada a aquest premi, van seleccionar primer les millors propostes d'entre les que es van presentar a la convocatòria i se'ls va concedir una beca d'assessorament. Així hem tingut l'oportunitat de conèixer a moltes persones dedicades a projectes de gran valor social i d'intercanviar coneixements i impressions sobre estratègies web i de comunicació en línia.
 
Concretament, en aquesta ocasió hem ofert assessorament a:

Associació esportiva Can DéuSocioesportiu Terrassa Industrial Futsal​, Special Olympics Andalucía, Federacion Española de Deportes para Personas con Intelectual​, Punt de Partida, Asociación Sportsa, Fundación Ramón Rey ArdidCronisport Club Deportivo, Playing spainRed Deporte y Cooperación, Fundación l'Alternativa100 cities for peace​
 
Donem una gran enhorabona al Club Esportiu Horitzó, entitat guanyadora del Premi Web per a Projectes d'Esport. També agraïm a totes les organitzacions i persones que us heu acostat a iWith.org en ocasió d'aquesta convocatòria.
 
iWith.org convoca cada any premis en diferents àmbits per potenciar un projecte i també, sense que això sigui menys important, per conèixer als que estan treballant per millorar el món.
 
 

Més, sobre...: premi , web , esports
10/12/2018
Laura Morral
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss