totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Panos Antonopoulos, cofundador i consultor de TIC a InterMediaKT


Aquesta setmana, iWith.Org ha acollit un grup internacional de joves treballadors que treballen per aprendre sobre l'educació en línia en el marc del projecte Turn Online. 7 països, 15 sessions d'estudi i un docent d'eines digitals que hem descobert. InterMediaKT ha col·laborat amb aquest projecte d'Associació Estratègica.
 


Què és InterMediaKT?I


InterMediaKT és una organització sense ànim de lucre amb seu a Patras, Grècia, que treballa des del 2012 com a agent d'educació professional, formació i innovació a nivell europeu. A través d'eines tecnològiques, col·laboracions i intercanvi de bones pràctiques, intentem aconseguir el nostre principal objectiu de transferència de coneixement.
 
Quins són els vostres objectius?

Promoure la transferència del coneixement com a mitjà, combinant educació, formació i innovació, com a clau per a una societat més informada, participativa i inclusiva.

Per a nosaltres, la Transferència de Coneixement és l'art de compartir, no només l'ensenyament o l'aprenentatge, sinó l'intercanvi d'informació, coneixements, habilitats, tècniques, mètodes, bones pràctiques sobre una diversitat de temes i temes. Quan es produeix un canvi constructiu i significatiu, es produeix la transferència del coneixement.
 
Es defineix com una entitat que divulga el coneixement de les TIC. Quin tipus d'eines tecnològiques utilitza?

Segons la tasca, utilitzem diverses eines digitals, com ara e-learning tools i plataformes, eines multimèdia i d'animació, eines interactives d'explicació de contes i molt més. I per descomptat, les xarxes socials, que són molt importants per difondre notícies i coneixements, promocionar campanyes i crear xarxes.
Ens agradaria assenyalar que som partidaris sòlids del programari i les iniciatives de codi obert.
 
A qui dirigiu aquest tipus de coneixement?

Treballem per a comunitats locals i connectem comunitats locals a nivell internacional, millorant un canvi positiu de nivell local a global a través de l'intercanvi i la cooperació. Els nostres beneficiaris principals són totes les persones que troben en l'educació una clau per aconseguir un canvi positiu i una millora per a ells i la seva societat, incloent-hi totes les edats, competències, habilitats i coneixements socials.

A través de quines activitats o projectes ho fa?

InterMediaKT es compon d'un equip d'experts amb diversos orígens, tots experts i capaços d'implementar projectes en el marc de programes europeus i internacionals. Mitjançant la nostra àmplia xarxa i connexions, hem aconseguit amb èxit molts grups objectiu i hem aconseguit resultats significatius com:

Donar suport a l'esperit empresarial juvenil, l'educació i la formació (18-35 anys), educant els estudiants 10-16, recolzant grups socials vulnerables... 
El projecte s'està executant des de fa 3 anys, mapejant 10 ciutats gregues i va ser guardonat pel premi "Nisides Poiotitas 2017" de la mà del president de la República Hel·lènica
 
Heu col·laborat amb el projecte d'associació estratègica TURN ONline. Com valora aquesta experiència?

Turn Online és un projecte que transmet enormement la nostra filosofia com a organització. La promoció de les eines digitals i posar-les al servei de les organitzacions que treballen en matèria de drets humans i construcció de la pau és un pas endavant en el pont entre la tecnologia i la societat civil.

Treballar a Turn Online ha estat una gran experiència en la qual hem tingut l'oportunitat de proporcionar la nostra experiència en TIC, però també d'aprendre molt, a través de les interaccions amb joves i d'altres organitzacions afins, aconseguint una vegada més el nostre objectiu final de Transferència de coneixement!

Més, sobre...: turnoonline
12/12/2018
Laura Morral
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss