totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

iWith.org finalitza el projecte web de la Lliga dels Drets dels Pobles


Des de iWith.org estem contents d’anunciar que hem finalitzat un projecte que ens ha fet especial il·lusió treballar-hi. Acabem de posar en marxa la nova pàgina web de la Lliga dels Drets dels Pobles, una entitat que té com a objectius la defensa dels drets humans i dels drets dels pobles, el foment de la cultura de la pau i la transformació social des del respecte mutu i la solidaritat. 


En aquest vídeo es resumeixen els valors i els projectes de l'entitat: 
Durant la sessió d'assessorament vam treballar molts aspectes del web i de la comunicació a Internet per ajudar l’entitat a millorar la seva presència online.

- Eina Web

La lliga compta amb una web principal: http://www.dretsdelspobles.org a través de la qual es derivaven diversos sub projectes:
http://www.indigenes.cat
http://www.perillderiqueses.org
http://www.txetxenia.org
https://obimmigraciosbd.wordpress.com
https://valorsdeconte.wordpress.com

Alguns d’aquestes projectes es treballaven amb Joomla i altres amb Wordpress. Des d’iWith.org vam recomanar simplificar i fer servir en una mateixa eina tots aquests projectes per donar una resposta més unificada a les necessitats de l'entitat que principalment eren: tenir independència i facilitat d'edició de continguts.

- Edició en context

La totalitat del web havia de poder ser editable per La Lliga i per això vam recomanar fer servir la plataforma Abcore Cadí. Un software que permet treballar sense perdre el context del web amb totes les eines de comunicació integrades.

- Disseny

La Lliga plantejava homogeneitzar el disseny de tots els espais web, i en aquest sentit, vam considerar necessari reunificar els projectes sota un mateix criteri de marca. A més, vam realitzar un nou disseny més actual, atractiu i responsive.

El nou web s'ha desenvolupat a partir de les necessitats de la Lliga. La pàgina està plena de funcionalitats que permeten simplificar la vida de l’entitat. Per exemple, escriure en un sol cop el text principal d'un esdeveniment i, posteriorment, crear fàcilment la notícia; el calendari; el mapa; el butlletí; els diferents idiomes; el formulari d'inscripció, etc. Tot integrat, estalviant hores de gestió.
 
 
 

Més, sobre...: iwith
20/12/2018
Laura Morral
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss