totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Ab·core-ca
A partir de gener de 2019 els termes i condicions d'ús d'aquesta plataforma per compartir i pujar fotos canviaran. I si ets d'aquelles persones que té una gran quantitat d'imatges o vídeos en el perfil, aquest article t'interessarà.
Abans que l'existència de Facebook, i encara molt abans que Instagram entrés en escena, Yahoo va crear el 2004 una plataforma que permetia als seus usuaris pujar les seves fotos i vídeos per compartir-los i comentar-los a la xarxa: Flickr.

 
 
 


Com sabeu, el software Abcore Cadí desenvolupat per iWith.org, permet que els nostres usuaris de la xarxa de iWith.org sincronitzin al seu web les fotografies publicades en el seu compte de Flickr.
 
El programari disposa d'un espai que es diu 'Fotos'. Un cop l'usuari hi accedeix pot ordenar les fotografies per àlbums mitjançant un llistat que quedarà incorporat dins l'espai d'Abcore.
 
Aquesta sincronització també permet pujar tots els àlbums que un vulgui, importar fotos de Flickr, seleccionar una data de publicació de l'àlbum i programar la freqüència de sincronització dels àlbums,  entre altres prestacions.
 
Des de 2013 aquesta xarxa social permetia un emmagatzematge gratuït i a tota resolució de fins a 1TG (1000GB) de fotos i vídeos. Però això canviarà. El passat mes d'abril la plataforma va passar a mans de la companyia SmugMug. Els nous propietaris han canviat els termes i condicions d'ús.

A partir del 8 gener del 2019, els comptes gratuïts estaran limitats a 1.000 fotos i vídeos. La resta del contingut, tret que decideixis anar-te per l'opció premium, s'esborrarà.

Flickr Pro

Els Pros obtenen aquests beneficis:

 
Flickr Pro funciona millor que mai i per menys de la meitat de preu que Apple, Amazon o Google és, sens dubte, la millor oferta d'emmagatzematge de fotografia.
 
  • Emmagatzematge il·limitat. L'únic límit és la teva imaginació. Ara tots els membres Pro poden carregar totes les fotos que facin amb la millor resolució possible.
  • Navegació sense publicitat
  • Estadístiques avançades. Et permetran saber quines de les teves fotos són més populars en aquest moment i quins tenen el millor rendiment des que vas obrir el teu compte de Flickr Pro.
 

Més funcionalitats Pro

 
  • Suport de Producte Premier. Els membres de Flickr Pro ara seran els primers a rebre ajuda del nou equip d'assistència tècnica.
  • Més descomptes per als socis. Podràs estalviar en articles de fotografia.
  • Descomptes en Creative Cloud d'Adobe. 50% de descompte en un lloc web per portafoli personalitzat en SmugMug, equip de Peak Design, i més.
  • Estadístiques avançades en dispositius mòbils. Totes les estadístiques de fotos estaran disponibles en l'aplicació.
A principis de 2019.
  • Les imatges Pro tindran opcions de display amb resolucions de fins a 5K.
  • Videos de 10 minuts en lloc de 3.
 Tot i així des iWith.Org tenim una bona notícia per explicar-te si ets membre de la nostra xarxa. El programari Abcore Cadí permet afegir un nou usuari al teu compte sense necessitat d'eliminar el compte anterior. Això et permet emmagatzemar el doble de fotos sense haver de passar-te a Pro.

En canvi, si no ets un membre de la nostra xarxa i tens un compte gratuït i has pujat més de 1000 fotos o vídeos recorda que tens fins al 9 de gener per contractar Pro (amb el 30% de descompte el primer any) o per descarregar teves fotos i vídeos! 

 

image/jpg


Font: Ab·core-ca
20/12/2018
Laura Morral
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss