totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

iWith.org, ja forma part del mapa d'entitats d’Economia Solidària de Catalunya


El projecte Pam a Pam valora totes aquelles entitats que compleixen els criteris de transformació social a través de la democratització de l’economia i la sostenibilitat.

iWith.org ha estat inclosa dins el mapa d'Entitats d'Economia Social i Solidària (ESS) de Catalunya del projecte Pam a Pam. Es tracta d’un mapa col·laboratiu i una eina per a la transformació social, on es mostren les iniciatives que compleixen els criteris d'ESS per facilitar el consum responsable.


 
Pam a Pam treballa per conèixer en profunditat cada iniciativa que mostra al mapa. Per fer-ho elabora un qüestionari amb 15 criteris que analitzen la sostenibilitat de les iniciatives: la sostenibilitat i cura de l’equip o la comunitat, l’impacte social d’aquestes en el seu entorn i l’impacte ambiental.

Aquests 15 criteris són:
 
Democràcia interna, desenvolupament personal, perspectiva feminista, condicions de treball, proveïdors, intercooperació, llicències lliures i obertes, transparència, gestió financera, cohesió social, transformació social, arrelament territorial, sostenibilitat ambiental, gestió de residus, consum energètic.
 
Entre tots aquest criteris iWith.org destaca per la seva democràcia interna, el desenvolupament personal, condicions laborals, intercooperació, llicències lliures, transparència, finances transformadores, cohesió social i el seu arrelament territorial.
 
Estem contents de poder pertànyer en aquest moviment d’entitats que compartim valors similars, tals com la transformació social a través de la democratització de l’economia, l’autogestió del treball, la priorització de les persones per sobre del capital i les relacions basades en la cooperació i la sostenibilitat de la vida.
 
Més sobre iWith.org al Pam a Pam.
 

16/01/2019
Laura Morral
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss