totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*





Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Èxit de participació a la Conferència Internacional per a la transformació digital d'ONG promoguda per iWith.org


32 participants de 7 països van assistir a la Conferència internacional sobre transformació digital d'organitzacions de joventut, promovent pau i Drets Humans que va posar sobre la taula el tema de la transformació digital com una premissa clau per al desenvolupament de les organitzacions.

El 15 de febrer, iWith.org va acollir la Conferència Internacional per a la transformació digital de les organitzacions juvenils, la promoció de la pau i els drets humans. ('Digital Transformation of youth organizations promoting pace and human rights').



 
 
32 participants d'Espanya, Romania, Grècia, Bulgària, Polònia, Hongria i Letònia van participar en la Conferència i van tenir l'oportunitat de reflexionar sobre el tema de la transformació digital.
 
La conferència va ser l'esdeveniment final públic dins del projecte d'associació estratègica TURN online, finançat pel programa Erasmus Plus i que s'ha anat desenvolupant al llarg de 2018.
 
Dins la conferència es van presentar els resultats d'aquest projecte dividit en quatre temàtiques: gestió digital, comunicació en línia, aprenentatge en línia i activisme online. Els participants també van tenir l'oportunitat d'assistir als següents tallers:
 
  • Eines digitals per a la gestió d'ONG: Trello, Asana i Freedcamp.
  • Com comunicar la pau i els drets humans
  • Activisme en línia: millors pràctiques i perspectives de futur.
  • E-learning al camp de la joventut: com crear un curs en línia dins de les ONG juvenils.
 
L'activisme en línia és un àmbit, dins l'entorn digital, bastant nou i per això, durant la conferència, es van presentar les millors pràctiques per inspirar els participants a organitzar les seves pròpies accions d'activisme en línia.
 
Al llarg de la conferència, els participants també van tenir l'oportunitat de debatre enfocaments i accions dirigides a promoure la comunicació per a la pau i els drets humans, com ara la narració i els tipus de campanyes de comunicació que es poden promoure en aquest sentit. Aquests enfocaments van permetre als participants ser més eficients en les seves campanyes de comunicació.
 
Els assistents van subratllar que la conferència els havia donat l'oportunitat de tenir a la seva disposició més eines i recursos per poder aprofundir més en l'àmbit digital i, d'aquesta manera, desenvolupar accions més precises dins les seves organitzacions juvenils. 

En aquest enllaç podeu veure algunes imatges de la conferència:

 

Més, sobre...: turnonline
20/02/2019
Laura Morral
Últimes Notícies





 



 
Google + Facebook Twitter Youtube Rss