totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Cotxeres Casinet guanya els Premis Web per a Projectes de Cultura d'iWith.org


Ja tenim guanyador dels Premis Web per a Projectes de Cultura d'iWith.org: Cotxeres de Sants i Casinet d'Hostafrancs
És un projecte potent a la ciutat de Barcelona on es programen activitats conjuntament amb les entitats dels barris, en comissions organitzadores. Es tracta d'un model de cogestió entre personal municipal i personal de federacions d'entitats, el Secretariat d'Entitats de Sants, Hostrafrancs i la Bordeta. 

Cotxeres de Sants acull esdeveniments emblemàtics com l’Open d’Escacs de Sants, Hostafrancs i la Bordeta o La Marató de Cinema Fantàstic i de Terror de Sants, a més de concerts, exposicions, conferències, fires i tot tipus d’activitats durant gairebé els 365 dies de l’any.  
 

L’equipament està format per un complex de tres edificis. Els dos primers edificis sumen una superfície total d’uns 5.000 m2, amb sala de conferències, sala d’Internet, un auditori de 1.200 m2 i altres espais polivalents. Les obres de remodelació del tercer edifici li han proporcionat espai útil per a un casal de gent gran de 400 m2 i una amplia sala d’actes. 

L'objectiu és donar a conèixer millor el projecte al barri i a la ciutat, no tant per les activitats que es realitzen sinó més aviat pels valors que hi ha al darrera. Totes les iniciatives es programen conjuntament amb les entitats donant un aire comunitari al projecte. El web de Cotxeres-Casinet ha quedat obsolet i el projecte necessita visibilitzar les activitats, els tallers, els cursos etc.. d'una manera més ordenada i pràctica. 

 

Les entitats que han passat a la segona fase i han rebut assessorament d'iWith.org en l'àmbit Internet son:
 

Geganters d'Oliana, Orfeó badaloní, Centre d'Estudis Sant Martí de Provençals, Intriga teatro, Asociación Argadini, Asociación Sociocultural ACM, Grup de Foc Sant Boi, Claseate, Asociación Esta Vida, Las que habitan la cultura, Producciones menos es más, Turismo Creativo (leyendas solidarias), Associació Tradicions Populars Serpent de Manlleu, Fundación Iberoamericana Europa, Asociación Progestión, Rioja Acoge, Federación de Entidades Cristianas Didania, Coordinadora Colla Gegantera de Girona, Dracs i Diables La Sagrera, Proyecto Metamorfosis, Associación del Norte al Sur, Novembre Feminista, Asociación Exoestrato, Centre Democràtic i Progressista, Comsoc (contes del món), Dona Cançó, La habitación gestión cultural, Col·lectiu investigació i Prehistòria. 


Des d’iWith.org volem felicitar al projecte guanyador i li oferirem el nostre suport i acompanyament per millorar el web i la seva presència a Internet fins l'any 2022, que inclou la creació de la pàgina web sobre la plataforma Abcore Cadí amb:
  • Allotjament
  • Disseny
  • Programació
  • Formació d'administradors
  • Eines de comunicació web com ara newsletters, esdeveniments o servei de notes de premsa
  • Suport a usuaris
  • Acompanyament al projecte
Els costos d'aquests serveis són assumits per iWith.org fins l'any 2022, gràcies a les aportacions desinteressades de Chus Roig i de l'iWith.org Team de Teaming
 

Més, sobre...: premis
23/04/2019
Laura Morral
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss