totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Participa a l'enquesta mundial 'NGO Global Technology' 2019


iWith.org és el 'partner' de 'Tech for Good' per a la investigació a Espanya sobre l'ús de les tecnologies en el sector no lucratiu. El resultat de la investigació se suma al 'NGO Global Technology' 2019. 

L'Enquesta Mundial d'ONG sobre Tecnologia 2019 ('NGO Global Technology') és un projecte d'investigació mundial publicat en àrab, anglès, francès, portuguès i espanyol per comprendre com les organitzacions utilitzen els avenços tecnològics d'Internet amb la finalitat de recaptar fons i saber com poden millorar. 

Promogut per l'organització sense ànim de lucre 'Tech for Good' i patrocinat per 'Public Interest Registry', l'enquesta és un estudi innovador que té com a objectiu descobrir, entre altres dades, la quantitat de publicacions per setmana de les organitzacions a Facebook i Twitter, com utilitzen les seves pàgines web com a eines de recaptació de fons o com, aquestes mateixes organitzacions, fan ús dels correus electrònics per a màrqueting i comunicació.
 
La investigació a la qual et convidem a participar se centra, aquest any, en web, comunicacions per correu electrònic, recaptació de fons en línia, xarxes socials, i gestió de dades. Si participes en un projecte no lucratiu et convidem a col·laborar a l'enquesta a través del següent enllaç.
 
Fes l'enquesta de la 'NGO Global Technology' 2019.

El Public Interest Registry és una organització sense ànim de lucre creada per la 'Internet Society' (ISOC) el 2003 per tal d'administrar el domini .org. El 2015, l'organització va llançar els dominis .ngo i .ong per brindar un millor servei a la comunitat mundial de les ONG.
 
Així mateix, 'Tech For Good' té al voltant de 100.000 visitants al mes i més d'un milió de seguidors a les xarxes socials. Actualment, és una de les plataformes més grans de recaptació de fons en línia amb una gran xarxa social professional que treballa amb organitzacions sense ànim de lucre.
 
Els resultats de la quarta edició d'aquest informe global de tecnologia es publicaran el 16 de setembre de 2019. Les edicions anteriors de l'informe també van publicar els resultats de l'últim any sobre l'ús que fan de la tecnologia les ONG.
 
Per realitzar la investigació 'Tech For Good' ha triat partners significatius en 22 països entre els quals destaca
Global: ICT4D Conference
EUA: Foundation Center
Espanya: iWith.org
Índia: NGO BOX
França WEB ASSOC.org
Reyno Unit TechTrust
Irlanda: Digital Charity Lab
 
L'enquesta és 100% anònima i no inclourà cap pregunta que pugui revelar informació personal i d'identificació. Per participar a l'enquesta, fes clic al següent enllaç.
 
Fes l'enquesta per a la NGO Global Technology 2019.
 
 

Més, sobre...: ong
07/03/2019
Laura Morral
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss