totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Bocatics-ca
Des iWith.org volem compartir l'últim informe de 2018 que l'organització nonprofit Tech for Good publica anualment des de fa 4 anys.
Es tracta dels resultats d'una enquesta que voluntàriament omplen milers d'entitats socials a tot el món i que aporta una visió global sobre l'ús que el Tercer Sector fa de les tecnologies. En aquest enllaç podeu consultar l'informe complet.


El 2018 van realitzar l'enquesta 5.352 ONG de 654 països distribuïts en 6 continents. Segons els resultats obtinguts, les comunicacions web i per correu electrònic s'han convertit en les eines de comunicació en línia més poderoses que tenen les ONG.
 
Actualment, el 92% de les ONG tenen un lloc web. D'aquest percentatge, el 87% són compatibles amb mitjans mòbils.
 

· Captació de fons online

El 72% de les ONG accepta donacions al seu portal web i el 33% utilitza un servei personal de captació de fons online.
 

· Xarxes socials

Avui, el 93% de les ONG del món tenen una pàgina de Facebook, el 77% a Twitter, el 56% a LinkedIn i el 50% a Instagram. El 71% de les ONG està d'acord en que les xarxes socials són eficaços per a la captació de fons online i el 25% dels donants diu que les xarxes socials són l'eina de comunicació que més els inspira a donar.
 

· Tecnologia mòbil

Avui, les aplicacions mòbils principals del món són les xarxes socials i les aplicacions de missatgeria, concretament, WhatsApp, Facebook, Messenger i Instagram. Encara que, ara per ara, només el 18% de les ONG utilitzen aplicacions de missatgeria per comunicar-se amb donants i col·laboradors.
 

· Gestió de dades i Seguretat

Avui, el 45% de les ONG utilitzen un CRM per rastrejar donacions i gestionar comunicacions amb donants i col·laboradors. D'aquest percentatge, un 64% utilitzen un CRM basat en el núvol.
 

Vols participar?

Us animem a participar a l'enquesta de 2019 i, per això, des d'iWith.org us anirem informant. 
Enquesta 2019.
 

image/jpg


Font: Bocatics-ca
21/05/2019
Laura Morral
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss