totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

La Fundació de Neurociències guanya el Premi Web Salut d'iWith.org


Aquesta entitat ha patentat un dispositiu implantable, en fase d'aprovació i d'experimentació, per intentar aturar l'evolució de la malaltia de l'Alzheimer  

Amb aquest premi que concedeix iWith.org, es vol donar presència i visibilitat a la Fundació NeurociènciesEls objectius principals d'aquesta entitat són la investigació i divulgació de malalties neurodegeneratives.  L'entitat està formada per un equip de neuròlegs, psiquiatres, neurocirurgians i neurobiòlegs. 

El premi consisteix en la creació de la pàgina web sobre la plataforma Abcore Cadí i l'acompanyament al projecte fins l'any 2022.

El Comitè de beques de iWith.org, ha seleccionat les millors propostes.Les entitats que han passat a la segona fase i han rebut assessorament d'iWith.org en l'àmbit Internet són:

Atenpace, Fundació APADO, Parkinson Granada, Proyecto Amate, Acovasta, Asociación Tempo, Asociación Andaluza de Hemofilia, Acmah, Sol del Solsonès, Asociación TEA, Apafer, Cartografia de Coneixememts, Migraciones y Refugio LGTBI, Fundació Junts per l'Autisme, Asociación Hepa, Federación de Padres de niños con Cáncer y Adela Social. 

Enhorabona a totes les entitats que han participat al Premi Web Salut 2019!​

 

Més, sobre...: premis
17/07/2019
Laura Morral
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss