totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Ab·core-ca
Coneixes el potencial d'utilitzar emails personalitzats per seduir els teus usuaris amb creativitat? La personalització de correus electrònics que ofereix la plataforma Abcore Cadí et pot donar resultats positius dins l'estratègia de la teva organització. T'expliquem com fer-ho.
Primer has de saber que els correus electrònics personalitzats tenen un 26% més de probabilitats de ser oberts. Si no estàs segur de com segmentar la teva base de dades, integrar la personalització en els teus emails per impulsar campanyes de correu electrònic és una fórmula molt efectiva.


emails personalizados Abcore Cadí

 
En aquest sentit, crear correus electrònics personalitzats mitjançant la plataforma de Abcore Cadí per seduir els teus usuaris et pot servir per augmentar la teva taxa d'obertura, tenir els teus subscriptors més satisfets i generar més conversió en les campanyes que desenvolupes des de la teva organització. 
 

Abans has de tenir en compte els següents punts:

 
Etiquetes corresponents a cada personalització.

Nom: 
[Name,fallback=]

Email: 
[Email]

Dos dígits del dia del mes (ej. Del 01 al 31):
[currentdaynumber]

Nom del dia de la setmana (ej. divendres):
[currentday]

Dos dígits del mes (ej. 01 al 12):
[currentmonthnumber]

Nom complet del mes (ej. maig):
[currentmonth]

Els quatre dígits que representen qualsevol any (ej. 2019):
[currentyear]

La idea és substituir el nom o el número que vulguis posar a l'email pel codi que està entre claudàtors. El resultat visual de l'email serà el següent:

Nom: 
Maria García

Email: 
maria@gmail.com

Dia del mes:
11

Dia de la setmana:
Divendres

Dos dígits d'un mes:
02

Nom del mes:
Febrer

Els quatre dígits que representen un any qualsevol: 
2019
 
Si proves aquest sistema d'enviament avançat d'emails a través d'Abcore Cadí sens dubte contribuiràs a fidelitzar els teus usuaris i subscriptors. La personalització dels continguts és una aposta de cara a oferir un tracte de qualitat que garanteixi llaços estrets entre les parts, feedback permanent entre els teus usuaris, compromís de millora contínua per part de l'organització i una imatge positiva. Ja veuràs com, després, la recomanació boca a boca serà el millor premi per als teus esforços de personalització d'emails.
 

image/jpg


Font: Ab·core-ca
13/02/2019
Laura Morral
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss