totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies
Millores al servei de Webmail d’Abcore Cadí

Millores al servei de Webmail d’Abcore Cadí

El servei de correu electrònic de la plataforma Abcore Cadí ha millorat en seguretat i comoditat en l’ús. A mes de complir, com ja feia, amb el protocol SPF contra l’spam i el mecanisme d’autenticació DKIM, ara alerta l’usuari sobre missatges que semblen sospitosos i li proporciona informació perquè pugui reflexionar sobre si confia o no en emails rebuts.
 

Millores al servei webmail d'Abcore Cadí
En primer lloc, s’ha introduït el concepte de correu electrònic “sospitós”, que es basa en patrons específics d’error en la validació de SPF, DKIM i DMARC, però no desencadena una fallada en la política. Els missatges que es consideren sospitosos estan decorats amb un advertiment en la vista prèvia i a la finestra emergent del missatge. Si la designació de “sospitós” es deu a un problema de configuració amb l'emissor però el remitent és legítim, els usuaris poden optar per confiar en el remitent i suprimir els avisos futurs.

En segon lloc, hem afegit una funcionalitat per protegir els usuaris de l’activació accidental de contingut maliciós dels missatges a la carpeta de correu no desitjat. Així, es pot veure el contingut bàsic però les imatges, els enllaços i els fitxers adjunts no són accessibles mentre el missatge es trobi a la carpeta de ‘spam’. Això obliga els usuaris a arrossegar el missatge fora de la carpeta de correu brossa per interactuar-hi. Es reforça així l’actitud de prevenció amb els missatges de la carpeta de correu brossa, que són potencialment perillosos.

Finalment, s’ha actualitzat també la manera com es mostra la informació discrepant del remitent. Un signe comú de missatges de phishing/spoofing (suplantació d’identitat en l’entorn informàtic) és quan el Friendly From (el nom que es veu com a remitent del missatge) no coincideix amb l'adreça del camí de retorn (d'on provenia el missatge). Per això hem afegit informació al camp "Des de" que mostra quan els dominis primaris d'aquestes dues adreces remitents no coincideixen. Per simplificar tot plegat també hem afegit una bombolla d'ajuda per explicar què significa "enviat des de".

 

image/jpg


Canva s'actualitza: parla espanyol i té noves prestacions

Canva s'actualitza: parla espanyol i té noves prestacions

Canva, l'eina que posa a l'abast de totes les ONG el disseny gràfic per a continguts, ofereix una recent versió en espanyol per facilitar encara més la feina i evitar confusions que pugui produir el portal en anglès.
 

Canva és l'eina que posa a l'abast de tote les ONG el disseny gràfic per a continguts. En parlàvem en aquest article de març 2016: Canva for Nonprofits, disseny gràfic també per a ONGs.Canva herramienta graficos

Doncs bé, Canva ofereix ara una recent versió en espanyol, per facilitar encara més la feina i evitar confusions que pugui produir a moltes persones el portal en anglès. Per això actualitzem els enllaços d'aquell article i us els presentem aquí: Canva en espanyol; Canva for Nonprofits en espanyol. Així mateix està en espanyol el formulari de registre a Canva.
 
Des de l'organització han treballat "molt dur en crear contingut en aquest idioma perquè tots els nostres usuaris se sentin benvinguts des de l'inici", ens explica María Fernanda, de l'equip de Canva.


A més de les pàgines d'inici amb la nova versió, hi ha també prestacions molt interessants que ara es troben en espanyol. Algunes d'elles són: per
a crear imatges per a xarxes socials; o bé l'editor de fotos; també estan en espanyol les eines per a crear gràfics; materials i eines per a docents; així com per a crear informes.
 
Canva i iWith.org coincidim en una part de les nostres missions, tot ajudant les ONG a aprofitar les oportunitats que ofereix Internet. Esperem que amb aquests avenços, les organitzacions pugueu millorar encara més els vostres treballs.

image/jpg


Taller d'Estiu i Seminaris Online sobre comunicació i captació de fons

Taller d'Estiu i Seminaris Online sobre comunicació i captació de fons

En el marc dels projectes per a ajudar a la digitalització a les organitzacions juvenils, TurnOnline i Digital Youth Café, iWith.org ofereix diverses sessions formatives aquest mes de juliol.


La xarxa de teatres d'ateneus de Catalunya ha guanyat el Premi Web per a Projectes de Cultura

La xarxa de teatres d'ateneus de Catalunya ha guanyat el Premi Web per a Projectes de Cultura

La XTAC, Xarxa de Teatres d'Ateneus de Catalunya, ha rebut el Premi Web per a Projectes de Cultura, que té l'objectiu d'ajudar a organitzacions que promouen la cultura amb criteris de millora de la societat. El projecte guanyador tindrà els serveis web d'iWith.org amb acompanyament fins a l'any 2021.
 


Nou servei galeries de fotos privades a Abcore Cadí

Nou servei galeries de fotos privades a Abcore Cadí

El nou servei de galeries de fotos privades ja està disponible per a tots els webs desenvolupats en Abcore Cadí.


Feed RSS de notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss