totop

iWith.org: Desarrollo web para proyectos que mejoran el mundo*

Únete al equipo de iWith

Títulos y resumen en todas partes
Els nostres partners de la xct (xarxa de custòdia del territori) us conviden a celebrar l' acte commemoratiu dels 10 anys de la Declaració de Montesquiu de Custòdia del Territori. A més, per cadascun dels assistents la xct custodiarà 100 m2 més de bosc.
Fecha: 18/11/2010
Hora: 18 : 00
Localización: Auditori de La Pedrera de CatalunyaCaixa, a Barcelona
Teléfono: 93 886 61 35
Coste: Gratuït, però cal confirmar assistència
Más información: Web de la actividad-acto
La xarxa de custòdia del territori i l’Obra Social CatalunyaCaixa volen compartir aquest aniversari tan especial amb tots nosaltres.

Per això ens conviden a l'acte gratuït que tindrà lloc a l'auditori de La Pedrera de CatalunyaCaixa, a Barcelona, el proper 18 de novembre a les 18h, i en el qual faran balanç de la feina feta, donant a conèixer experiències de treball en xarxa, i reflexionant sobre els reptes de futur per continuar enfortint la custòdia del territori a casa nostra.

Posteriorment s’oferirà un aperitiu amb productes del mercat de custòdia.

Tots aquells que hi estigueu interessats però no hi pogueu assistir, ho podreu seguir en directe amb la retransmissió via internet que faran des de la seva pàgina web.

A més, per cada persona que assisteixi a l'acte, la xct augmentarà en 100m2 l'espai custodiat a la Roureda de Can Rovira (Camprodon). No hi pots faltar!

Pots veure més informació sobre l'acte a la pàgina web de la xct.  Actividades previstas
No hay actividades previstas

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss