totop

iWith.org: Desarrollo web para proyectos que mejoran el mundo*

Únete al equipo de iWith

Títulos y resumen en todas partes
12 anys invertint en formació per millorar el present i el futur

L'Associació Espanyola de Fundraising prepara, un any més, el Congrés Anual de Fundraising, un esdeveniment ineludible per als professionals del Tercer Sector que en la seva dotzena edició se celebrarà a Barcelona, ​​els propers 18 i 19 de setembre amb la intervenció de Ramon Bartomeus d' iWith.org.
Fecha: 18/09/2012
Duración: 2 Días 
Más información: Web de la actividad-acto
En aquesta ocasió des iWith.org moderat el taller sobre Crowd funding amb la intervenció de quatre de les plataformes més significatives: El meu gra de sorra, Teaming microdonacions Hazloposible i Smile Mun Do.

Encara que el programa no està tancat, ja tenim les primeres idees per al títol i el agumento dinamitzador:

La immensa felicitat de donar

A la pell dels donants 4 temperaments, 4 formes de veure el món i 4 plataformes de crowdfunding.1 Tácticos

SmileMunDoJo, aquí i ara estic fent un món millor. Gaudeixo amb els estímuls que trobo al meu pas, estic fent alguna cosa útil i pràctic, i em sento audaç en aquest nou món. Confio en el meu impuls i estic creant un impacte concret en la societat, en el medi ambient i en els animals. Valoro molt la generositat.

Em reconec entre els artistes, artesans, promotors i compositors, m'agrada operar amb màquines i vull que ens donis l'oportunitat de compondre, interpretar, promoure i conduir projectes amb tot el nostre talent. Som tàctics intel · ligents i amb aquest pas complim un nou objectiu.

Smile Mun Do és el món que estic creant.2 Logísticos


Mi grano de arenaConfiem en una persona. Sempre hem ajudat als que ho necessiten, i això ens dóna seguretat en una societat ben organitzada, ens agrada seguir les tradicions i triar el camí més segur, som caritatius i confiem en l'autoritat. Volem seguir el líder del projecte, i sentir-nos part del seu grup de suport. Valorem molt la gratitud, ja que és de ben nascut ser agraït.

Som guardians, directius, administradors, conservadors, supervisors, inspectors, treballadors i protectors, ens agrada treballar amb persones, parlem de casos concrets i volem tenir-ho tot sota control. Digues-nos què es necessita, confia en nosaltres, agraeix el nostre esforç, i la nostra intel · ligència logística proveirà tots els recursos per evitar que el món vagi a pitjor.

Et seguim, som part d'això i participem en la col · lecta de Mi grano de arena.


3 Diplomáticos


TeamingAnem a canviar el món, perquè som un equip increïble, som altruistes entusiastes i bones persones, confiem en la nostra intuïció, ens enamorem de les idees i esperem el reconeixement al nostre equip.

Som mestres, consellers, cuidadors, mentors, advocats i diplomàtics defensors de grans causes pots anomenar-nos idealistes, però t'imagines el que podem aconseguir entre tots?
I per a això somiem en equip fent Teaming per fer créixer les nostres causes


4 Estratégicos


MicrodonacionesAquests dies estic valorant els diferents projectes per invertir i aconseguir un objectiu. Vaig a prendre la decisió per mi mateix i confio en raons sòlides. No cal que em donis les gràcies, però espero que tinguis una deferència amb mi.

Em trobo entre els estrategs, coordinadors, organitzadors, enginyers, inventors i arquitectes, vull atacar les causes dels problemes palanquejant solucions que altres creuran gairebé màgiques.
I per això el més raonable és fer una microdonació a un projecte útil i estratègic.Mas sobre el tema: Congrés , fundraising , crowdfunding

Actividades previstas
No hay actividades previstas

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss