totop

iWith.org: Desarrollo web para proyectos que mejoran el mundo*

Únete al equipo de iWith

Títulos y resumen en todas partes


Aplicació d'eines de comunicació social per a la construcció de projectes de pau que busquin la transformació i millora de la societat.


 
Fecha: 23/11/2016
Duración: 6 Días 
Localización: Torre Jussana
Contacto: info@iwith.org
Teléfono: +34 93 380 49 75
Más información: Web de la actividad-acto

Programa

El nostre programa de formació inclou múltiples sessions d'estudi dedicades als següents temes:
  • Comunicació social: definició, elements, nivells
  • Els social media com una eina útil per a comunicar
  • Concepte de la comunicació no violenta
  • Eines, mètodes i estratègies per a la comunicació interna i externa en organitzacions de juventut (eines offline i online)
  • La transformació civil a través de la comunicació: construcció de pau i resolució de conflictes
  • Campanyes de comunicació


Com ho farem?


L'aproximació teòrica que farem servir és el concepte de comunicació no violenta de Marhsall B. Rosenberg.

Pensem que és vital començar a reflectir en primer lloc les habilitats comunicatives dels líders joves i els treballadors joves ja que creiem que la transformació social comença des dels canvis personals.
Aquesta és la raó per la que primer aplicarem la teoria de la comunicació no violenta en una escala personal i interpersonal, i llavors, seguidament, a nivell de petits grups i de la societat en general.

Farem servir el campus per fer Blended Learning (accés a materials preparatoris, intervenció d'experts des de Mèxic, connexió amb les organitzacions d'enviarment, etc) i farem servir la Plataforma de serveis Abcore Cadí d'iWith.org per a realitzar exercicis de comunicació a Internet. Durant aquestes sessions farem servir la plataforma com a eina per mostrar les possibilitats online en comunicació per a organitzacions de juventut.


Organitzacions participants

Les organitzacions participants són: iWith.org, SFERA, JUMP IN, InformaGiovani, ESTYES, Jeden Świat, My_UA, HUJ, LYVS, AVI-Moldova, Xchange Scotland, ELIX


Requisits per participar

  1. Joves treballadors i líders (de més de 18 anys i que parlin anglès amb fluïdesa) que estiguin involucrats en el dia a dia de les organitzacions partners e interessades en desenvolupar les seves habilitats de comunicació social.
  2. Participants que desitjin contribuir als continguts del campus online per a obtenir un efecte multiplicador després de la formació.


 

Actividades previstas
No hay actividades previstas

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss