totop

iWith.org: Desarrollo web para proyectos que mejoran el mundo*

Únete al equipo de iWith

Títulos y resumen en todas partes


iWith.org divulgarà a nivell internacional i compartirà els resultats com a partner de l'ONG nord-americana NonProfit Tech For Good. L'investigació global sobre tecnologia d'ONG cerca aconseguir una millor comprensió sobre com les ONG i les organitzacions sense afany de lucre a nivell mundial fan servir la tecnologia per captar col·laboradors i donants. 
Fecha: 31/10/2017
Localización: En línea
Contacto: ramon@iwith.org
Teléfono: +34 93 380 49 75
Más información: Web de la actividad-acto


L'informe, patrocinat pel Public Interest Registry i realitzat per Nonprofit Tech for Good, és un estudi innovador que pretén descobrir l'ús que les ONG de tot el món fan d'Internet, com per exemple: de la comunicació web, les xarxes socials, l'ús del correu electrònic i de les eines d'e-mail màrqueting, la captació de fons, etc. 

iWith.org és el partner oficial del projecte per donar suport a la investigació amb les ONG de Romania, Hongria, Espanya, Bulgària, Grècia i Polònia. 

El 29 de gener de 2018 es publicarà la tercera edició de l'Informe global. L'enquesta és 100% anònima i no es realitzen preguntes que revelin informació personal o identificable. El 2016 la mateixa investigació va donar com a resultats les següents dades.  Per la seva banda, iWith.org sempre ha tingut vocació investigadora. Mostra d'això és l'enquesta "La Solidaritat i jo" realitzada l'any 2011 que va preguntar a més de 2.500 internautes a Espanya sobre les seves preferències per donar a Internet. 

L'any 2018, iWith.org realitzarà el projecte TURN ONline per disseminar pràctiques i eines de transformació digital i activisme online amb la col·laboració d'ONGs de Romania, Hongria, Espanya, Bulgària, Grècia i Polònia. Els països partners també podran ajudar en l'elaboració d'aquesta investigació i els resultats seran útils per preparar les sessions del projecte d'iWith.org.


                                
Mas sobre el tema: ong , enquesta , investigació , tecnologia , nonprofit

Actividades previstas

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss