totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*





Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Adeco utilitza la plataforma d' Iwith.org


L'organització humanitaria Adeco disposa actualment d'una pàgina web, en l'elaboració de la qual hi ha participat activament la fundació Iwith.org.

L'organització humanitaria Adeco disposa actualment d'una pàgina web, en l'elaboració de la qual hi ha participat activament la fundació Iwith.org. Entre els serveis que la fundació ha brindat a Adeco es troba l'utilització de la nova plataforma d'Iwith.org.

www.e-adeco.org

Adeco (Amistad de Cristo Obrero) es una organització ubicada a l'Amèrica Central que realitza tasques educatives i sanitàries entre les poblacions més empobrides de la zona. Les seves tasques més destacades es troben en els centres educatius per a nens sense recursos i el Centre Nutricional de San Ixtán, des d'on intenten pal.liar les seves mancances alimentàries.


Últimes Notícies





 



 
Google + Facebook Twitter Youtube Rss