totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Absoo, la formació virtual en els països en vies de desenvolupament


La Fundació IWith.org i Campus for Peace de la UOC han arribat a un acord que permetrà al projecte Absoo comptar amb el recolzament del coneixement, experiència i serveis de la UOC.

La Fundació IWith.org i Campus for Peace de la UOC (Universitat Oberta de Catalunya) han arribat a un acord que permetrà al projecte Absoo de la fundació IWith.org comptar amb el recolzament del coneixement, experiència i serveis de la UOC.

El projecte Absoo neix amb la intenció d’adaptar les eines tecnològiques que ofereix l’e-learning als projectes locals que dia a dia treballen per oferir una educació de qualitat als nens i nenes de països en vies de desenvolupament.

Gràcies a aquest acord, els estudiants dels països en vies de desenvolupament podran accedir algun dia als millors estudis universitaris del món sense haver d’abandonar el seu pais. En aquests moments estem desenvolupant un projecte pilot amb l’objectiu de potenciar la formació dels professors locals, ja que a les seves mans està el primer pas perquè aquests nens rebin una educació de qualitat.

El Campus for Peace (C4P) és el programa de cooperació per al desenvolupament de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) que, a més del seu Campus Virtual i els seus programes, aportarà al projecte Absoo la perícia i l’experiència de la institució en matèria de formació virtual. El Campus de la UOC és un complet EVA (espai virtual d’aprenentatge) on es reuneixen estudiants de tot el món per construir i compartir experiències i coneixement.

L’ EVA del Campus for Peace permetrà, a més, el diàleg entre els integrants de diferents projectes en diferents parts del món, la col.laboració en la resolució de dubtes i problemàtiques comuns, el recolzament entre persones, la construcció conjunta de coneixements,… En definitiva: un pas més en la reducció de la divisòria digital.

Campus For Peace


Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss