totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Hem iniciat el curs pilot del projecte Absoo


Ja ha començat a República Dominicana el curs pilot del projecte Absoo

El passat 17 de març vàrem inaugurar el curs pilot del projecte (·Ab·soo·) a l'Instituto Politécnico Santa Ana, un dels centres educatius de Santo Domingo que participen en aquesta experiència. En els pròxims dies, els dominicans Kinder El Almendro i Centro Educativo Girón també tindran la seva classe inaugural.

Estudiants del curs pilot al Instituto Politecnico Santa AnaEl projecte (·Ab·soo·) de la Fundació IWith.org té com objectiu adaptar les eines tecnològiques que ofereix l’ e-learning als projectes locals que dia a dia treballen per oferir una educació de qualitat als nens i nenes de països en vies de desenvolupament. L’ ús de les noves tecnologies permet una formació continuada del professorat, el diàleg interprofessional de mestres de diferents parts del planeta per la resolució de problemàtiques comunes, la sensibilització del primer món... L’ aspiració a llarg plaç del projecte (·Ab·soo·) és que aquests nens i nenes puguin arribar a estudiar a les millors universitats del món sense haver d’abandonar la seva terra per aconseguir-ho, evitant així l’ èxode al primer món de les ments que veritablement poden redreçar el rumb del seu país.

Dins d’ aquesta línia dedicada a l’ e-learnig, la Fundació IWith.org té un acord amb el Campus for Peace de la UOC (Universitat Oberta de Catalunya) que permet al projecte (·Ab·soo·) de la Fundació IWith.org comptar amb el recolzament del coneixement, experiència i serveis de la UOC.

L'objectiu del curs pilot és el de potenciar la formació dels professors locals, ja que en les seves mans està el primer pas perquè aquests nens rebin una educació de qualitat.

Per facilitar la primera aproximació dels estudiants del curs pilot al campus virtual s'ha proramat una classe inicial amb la Remei Camps, pedagoga dissenyadora del curs i directora de la Fundació IWith.org. Degut a aquesta presencialitat, l'inici del curs serà gradual durant la primera setmana, començant el 20 de març a Adeco - San Ixtán i Jalpatagua (Guatemala)- i el 24 de març a Niños y niñas de la Sierra IAP - Jalpan (Mèxic)-.


Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss