totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Inauguració d'Absoo a Guatemala


Les escoles d'Adeco a San Ixtán y Jalpatagua s'incorporen al curs pilot del projecte (·Ab·soo·).

Inauguracio del curs a GuatemalaCom avançàvem en dies anteriors, les escoles de San Ixtán i Jalpatagua (Guatemala) s' han unit ja als centres dominicans en el curs pilot del projecte (·Ab·soo·). Recordem que el motiu d' aquesta incorporació gradual al curs es deu a que els alumnes puguin realitzar una primera aproximació al campus virtual en presència de Remei Camps, directora de la Fundació IWith.org i creadora del curs, que s' ha desplaçat fins Amèrica per poder-los ajudar en les primeres classes.

Els centres educatius San José Obrero d' Adeco a San Ixtán i Jalpatagua varen tenir la seva sessió inaugural el passat 20 de març. Abans d' entrar a les aules, els responsables i alumnes varen preparar una celebració de benvinguda en la què hi havia menjar típic, vestits tradicionals i es varen fer uns discursos per inaugurar el Estudiants del curs pilot a Guatemala curs.

Els estudiants guatemalencs ja estan participant activament en els espais virtuals del campus, a l' espera de la incorporació dels seus companys mexicans per començar a realitzar les activitats en grup.


Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss