totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Sessió presencial de cooperativisme a República Dominicana


Xavier Plana i Bassols va realitzar una conferència sobre cooperativisme als participants dominicans del curs pilot del projecte Absoo.

El passat 6 de maig, en el marc del curs pilot del projecte (·Ab·soo·), es va efectuar una sessió presencial sobre cooperativisme a Santo Domingo. Aquesta conferència va córrer a càrreg de Xavier Plana i Bassols, membre del Consell Directiu de la Fundació IWith.org i expert en cooperativisme, que s'havia desplaçat per uns dies a República Dominicana. L'iniciativa d'aquesta sessió va sorgir de l'interès mostrat pels propis estudiants a partir d'un debat sobre cooperativisme fet al curs.

Sessio de cooperativismeA la conferència es va fer evident la voluntat dels estudiants de donar una continuïtat pràctica al seu debat creant cooperatives. Aquesta seria una bona manera de contribuir al desenvolupament econòmic i social del seu país.

L'acte, que es va realitzar al Kinder El Almendro, centre participant al curs pilot del projecte (·Ab·soo·), va estar obert a estudiants, institucions, familiars i veïns de la zona també interessats en el tema.

Xavier Plana ha creat cooperatives com Punt Diari, Revista Cooperació Catalana, El Petit Plansó (escola cooperativa), una residència de la tercera edat a Roses, cooperatives de treball associat del sector empresa... Va ser patró durant 18 anys a la Fundació Roca i Galés (dedicada als estudis socials) i va ser redactor de la llei de cooperatives catalanes de la transició espanyola.


Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss