totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Estudiants del programa Absoo en els cursos d'estiu de la UOC


La UOC ha concedit beques a 11 dels nostres estudiants per realitzar aquests cursos

"Formación de autores y de formadores on-line", "La violencia en la juventud", "Marqueting para internet", Estudiant al campus virtual"Frontpage", "Introducción al Flash mx", "Una visión histórica del desarrollo económico latinoamericano, de la sociedad colonial a la nueva economía",... Aquests són només alguns dels cursos d'estiu de la UOC escollits pels nostres estudiants del programa (·Ab·soo·).

Tal i com estableix el conveni firmat amb la UOC, aquesta institució educativa ha concedit algunes beques a estudiants dels països en vies de desenvolupament que participen en el programa (·Ab·soo·) de la Fundació IWith.org.

Aquesta serà la primera ocasió en la qual entraran en contacte amb estudiants d'altres parts del planeta, aliens a la situació social i econòmica dels participants d'(·Ab·soo·). Per mediar en aquest contacte entre el primer i el tercer món, Remei Camps, directora de formació de la Fundació IWith.org, tutoritzarà aquests alumnes juntament amb els professors de cada curs.

A tots els nostres estudiants: sort i felicitats.


Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss