totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Finalitza el curs pilot del programa Absoo


El passat 15 de juliol es va tancar la primera edició del curs "Introducció a la Formació on-line", el curs pilot del programa Absoo.

Comite d avaluacioDesprés de 3 mesos i mig de formació, els 30 estudiants del curs pilot del programa (·Ab·soo·) han finalitzat ja les seves classes. Degut a problemes tècnics en els centres de Santo Domingo i Guatemala, el curs va haver de prolongar-se dues setmanes més del previst, però els resultats no han estat gens descoratjadors. Un cop reunida la junta d'avaluació i valorades totes les activitats, s'han entregat les notes finals als estudiants. Podem dir que el 80% dels alumnes ha superat el curs amb èxit.

Com indicàvem en anteriors notícies, alguns dels nostres estudiants del curs pilot ja han estat acceptats com alumnes becats de la UOC en els cursos d'estiu i de formació continuada. La resta d'estudiants està a l'espera d'iniciar nous cursos a la tardor.

Per la seva banda, la Fundació IWith.org està treballant durament per aconseguir convenis amb institucions educatives que, com la UOC, vulguin col·laborar en projectes com el del Programa (·Ab·soo·). A més, s'estan elaborant materials per impartir cursos de contingut propi, totalment adaptat a les necessitats dels nostres beneficiaris.

Aquest és només un fi de curs: a la tardor ens retrobarem per iniciar nous cursos i reemprendre noves edicions d''Introducció a la Formació on-line' en altres centres de països en vies de desenvolupament.


Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss