totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Resultats dels cursos d'estiu


Un 60% dels estudiants d'Absoo que van ser becats per la UOC ha obtingut una qualificació d'excel·lent.

EstudiantsAquest estiu, 11 dels nostres estudiants del curs pilot del programa (·Ab·soo·) varen obtenir beques de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) per participar en els cursos d'estiu que ofereix la institució.

Disposem ja dels resultats, que són altament satisfactoris. Un 60% dels estudiants no només ha superat el curs sinó que ha obtingut una qualificació d'excel·lent. La resta d'alumnes ha aprovat o ha estat qualificada amb un notable. Només dos dels estudiants varen abandonar el curs i han estat avaluats com "no presentat".

Des de la Fundació IWith.org ens mostrem molt satisfets amb aquests resultats, que demostren que l'experiència ha estat molt positiva i que tenim una base sòlida per continuar treballant en el programa (·Ab·soo·).


Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss