totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Absoo en un congrés sobre e-learning


La Fundació IWith.org i el Campus for Peace assistiran al "III Congreso de Aplicación de las Nuevas Tecnologías en la Docencia Presencial y E-learning".

CongresEls propers dies 14 i 15 d’octubre es celebrarà a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències Socials i Jurídiques i a la Biblioteca de la Universitat Cardenal Herrera-CEU de València el “III Congreso de Aplicación de las Nuevas Tecnologías en la Docencia Presencial y E-learning”.

La Fundació IWith.org, juntament amb el Campus for Peace, va presentar una sol·licitud per exposar els plantejaments del programa (•Ab•soo•) i els resultats del curs pilot en aquest congrés, i la proposta ha estat acceptada per a exhibir-se en una exposició en taulells.

L’objectiu del “III Congreso de Aplicación de las Nuevas Tecnologías en la Docencia Presencial y E-learning” consisteix en difondre les investigacions i experiències realitzades amb les noves tecnologies en qualsevol àmbit docent.

La comunicació anirà a càrrec de F. Isabel Sales i Arantxa Uribe-Echevarría, les professores que van impartir el curs “Introducción a la formación on-line” com a voluntàries del Campus for Peace als nostres estudiants de Centre Amèrica; i de Remei Camps, responsable de la línia de e-learning solidari de la Fundació IWith.org.

A més, comptarem amb la presència de Hanne Engelstad, coordinadora de projectes del Campus for Peace, el programa de cooperació per al desenvolupament de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).


Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss