totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Nous itineraris Ab·soo


L'equip de voluntaris Ab·soo iniciarà al setembre el desenvolupament de noves propostes d'itineraris formatius complets per la propera edició.

Per gener de 2005, està previst l'inici de dues línies formatives completes dins del Programa Ab·soo. La primera de les línies es dirigeix al professorat escolar dels centres locals, oferint tant coneixements en pedagogia i psicologia, com eines per la introduccióo de les TIC a l'aula. La segona de les línies apunta a la formació de tècnics informàtics en hardware i software bàsic.

 

L'establiment de línies permetrà una major implicació de l'estudiant en la seva progresió dins del procés d'aprenentatge, així com un seguiment més ajustat i continuat per part del tutor personal que s'assignarà a cadascun dels estudiants a l'iniciar la formació a Ab·soo.

 


Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss